Sayfa 584/1002 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    24 Şubat 2019

* Ben böyle bir kişiyle asla görüşmem. Her şeyden önce onun bir defa genel afla içerideki bütün bu insanları serbest bırakması lazım.

13 Mart 2019

(Sisi ile görüşüp görüşmeyeceği sorusu üzerine) * Şaka yapıyorsun herhalde. Böyle bir şey arkadaşlar söz konusu değil.

17 Haziran 2019

* Beni Sisi ile çok barıştırmak isteyenler var, asla kabul etmiyorum, etmem de. Halkının yüzde 52 oyunu almış olan bir Mursi'yi ve arkadaşlarını cezaevine mahkum eden bir antidemokratla karşı karşıya gelmem, onunla aynı masada oturmam.

19 Haziran 2019

* Erdoğan'ın akıbetini Mursi'nin akıbetine benzetenler Sisi zihniyetidir. Biz kefenimizi giyerek zaten bu yola çıktık. Pazar günü Sisi mi diyeceğiz, Binali Yıldırım mı diyeceğiz?

20 Haziran 2019

(Mursi) * Ailesi vasiyetinin yerine getirilmesini istiyor, ailesine naaşını vermiyorlar. Sisi denilen kişi Mısır’da böyle bir yöneticidir ve bir zalimdir.

https://www.sozcu.com.tr/erdogan-kat...silandi-p22606
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

100 milyon M3 yanlış hesaplamadıysam, 5 metre yüksekliğinde 20 KM2 alan kaplıyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Çok ağır şeyler yazacağım da neyse diyorum. Herkes bu yüce iktidarın nimetlerinden tadacak anlaşılan. Sırayla kardeşim sırayla. İroni mevcut.
    Ankara da yaşıyorsunuz sanırım. Sizin semtinizde büyükşehir hizmetlerinden memnunmusunuz ? Ben ara sıra insanların arasında konuştuklarını merak ederek özellikle dinler ve objektif olup olmadıklarına bakarım.

Etimesgut MHP' li belediye. Sincan AKP li. Büyükşehir CHP. Normal bir başkan ; Sincan seçmeninin hizmete değil işarete baktığını bilir. Ama Etimesgut MHP de olsa da , Bağlıca - Eryaman ile Ümitköyün ilerindeki dev kentleşmeyle nüfusun eğitimli çoğunluğa doğru kaydığını bilmeli. Ne yazık ki tipik CHP kafasıyla ( İzmir de yaptıkları gibi ) nasıl olsa bunlar bizden diye düşünerek gevşek davranmaktalar. Eryaman dan Etimesgut ilçe merkezine ( kaymakamlık- hastane vb.) direkt toplu taşımayla ulaşım en az 1 saatinizi alırken alakasız olan sincana 10 dakikada bir dolmuş ve 15 dakakikada bir otobüs var.

İnsanlar eryaman ve bağlıca da otobüs duraklarında homurdanmakta ve bu seçimde ders vereceklerini söylemekte. Bunu ben duyuyorsam Mansur bey ( ekibiyle ) nasıl duymaz.

Hidrojen siyanür, 25 °C'de kaynayan renksiz acıbadem kokusunda bir sıvıdır.

Ümit Özdağ Erzincan İliç'teki Siyanür Kokusunu Anlattı! 'Acıbadem Kokusu Gibi...'

Hava kokuyorsa iş bitmiştir, geçmiş olsun.

Efendim, bu zotasyum siyanür zeherli değil deyecekler, siyanür toprağa hem de suyla beraber karıştığında hangi siyanür bileşikleri oluşacak, Allah bilir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Edremit pazarımda millet akp ye veriyoruz diyen kişi nik değiştirip gelmiş bağlıcada otobüs duraklarına dadanmış
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Benim videolarda gördüğüm, böyle bir hafriyat dağının çöküp akmaya başlaması.

Altın ve gümüş harfiyatında bırakın kayayı, ufacık taş bile bulunmaz.

Önce maden cevheri kırılır, elekten geçer ve daha sonra değirmenlerde toz haline getirilir.

Bu altın veya gümüş cevheri tozu su ve siyanür ile dev havuzlarda karıştırılarak bulamaç haline getirilir.

Daha sonra elektrolizle altın veya gümüş ayrıştırılır, kalan atık dev havuzlarda çökertilir.

Benim Eti Gümüşte gördüğüm aşamalar böyle gerçekleşiyordu, fakat o dallarda eğitimim yok eksik bir şeyler yazmış olabilirim.

Bence o harfiyatın bu kadar akışkan olmasının sebebi bu.
    Cafeye yazdım, buraya da koyayım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Ankara da yaşıyorsunuz sanırım. Sizin semtinizde büyükşehir hizmetlerinden memnunmusunuz ? Ben ara sıra insanların arasında konuştuklarını merak ederek özellikle dinler ve objektif olup olmadıklarına bakarım.

Etimesgut MHP' li belediye. Sincan AKP li. Büyükşehir CHP. Normal bir başkan ; Sincan seçmeninin hizmete değil işarete baktığını bilir. Ama Etimesgut MHP de olsa da , Bağlıca - Eryaman ile Ümitköyün ilerindeki dev kentleşmeyle nüfusun eğitimli çoğunluğa doğru kaydığını bilmeli. Ne yazık ki tipik CHP kafasıyla ( İzmir de yaptıkları gibi ) nasıl olsa bunlar bizden diye düşünerek gevşek davranmaktalar. Eryaman dan Etimesgut ilçe merkezine ( kaymakamlık- hastane vb.) direkt toplu taşımayla ulaşım en az 1 saatinizi alırken alakasız olan sincana 10 dakikada bir dolmuş ve 15 dakakikada bir otobüs var.

İnsanlar eryaman ve bağlıca da otobüs duraklarında homurdanmakta ve bu seçimde ders vereceklerini söylemekte. Bunu ben duyuyorsam Mansur bey ( ekibiyle ) nasıl duymaz.
    Büyükşehir belediyesinin pek hizmetini görmedim. Ama dar gelirlinin bu hizmetlerden fazlasıyla yararlandığını biliyorum. Mamakdayım pek ilçe belediyesinden sıkıntım yok. Ama Mansura oy verir Murat Köseye oy vermem.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Cafeye yazdım, buraya da koyayım.
    Koyayim derken Mudurum..

Sayfa 584/1002 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •