Reha gayanın vasiyeti var dik gömecekler senin talebin var mı
Köyüme gömsünler. Köyümde 100 yıl mezarlığım durur burada bu rant varken mezarlık yerine beton dökerler yakında. Konya'nın muhacir pazarı eski mezarlık. Mevlana'nın sağ tarafında ki mezarlığın altı eski futbol sahasına kadar mezarlık geçiyor.
Girdiğim ameliyat sayısını hatırlamıyorum bir kaçıni hiç hatırlamıyorum o an şuur yoktu. Diğerleri konuşurum uyutup ameliyat ettiler. Orijinal yerim yok gibi. Hurdacı bile almaz beni. Direk gömerler. Kireç atmasalar bari gömerken
Hiç deyen olmadı mı, masada kalmak deye bir şeyi.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Zaten ilk ikisinde aileme çok umutlanmayın çıkmaz demişler. Akciğerler sönmüş omurgada kaburgada kafa da kırıklar vardı. Ailem yaşadığıma sevinmiştir. Felç olmayı pek takmıyoruz. Bu halimizle kalksak.
Zaten ilk ikisinde aileme çok umutlanmayın çıkmaz demişler. Akciğerler sönmüş omurgada kaburgada kafa da kırıklar vardı. Ailem yaşadığıma sevinmiştir. Felç olmayı pek takmıyoruz. Bu halimizle kalksak.
Ne yapıyordunuz siz yahu uçuyormuydunuz, konuyormuydunuz?
Neyse boşver kafanı takma kötü anılara.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Girdiğim ameliyat sayısını hatırlamıyorum bir kaçıni hiç hatırlamıyorum o an şuur yoktu. Diğerleri konuşurum uyutup ameliyat ettiler. Orijinal yerim yok gibi. Hurdacı bile almaz beni. Direk gömerler. Kireç atmasalar bari gömerken
Yer İmleri