Reha gayanýn vasiyeti var dik gömecekler senin talebin var mý
Köyüme gömsünler. Köyümde 100 yýl mezarlýðým durur burada bu rant varken mezarlýk yerine beton dökerler yakýnda. Konya'nýn muhacir pazarý eski mezarlýk. Mevlana'nýn sað tarafýnda ki mezarlýðýn altý eski futbol sahasýna kadar mezarlýk geçiyor.
Girdiðim ameliyat sayýsýný hatýrlamýyorum bir kaçýni hiç hatýrlamýyorum o an þuur yoktu. Diðerleri konuþurum uyutup ameliyat ettiler. Orijinal yerim yok gibi. Hurdacý bile almaz beni. Direk gömerler. Kireç atmasalar bari gömerken
Hiç deyen olmadý mý, masada kalmak deye bir þeyi.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Zaten ilk ikisinde aileme çok umutlanmayýn çýkmaz demiþler. Akciðerler sönmüþ omurgada kaburgada kafa da kýrýklar vardý. Ailem yaþadýðýma sevinmiþtir. Felç olmayý pek takmýyoruz. Bu halimizle kalksak.
Zaten ilk ikisinde aileme çok umutlanmayýn çýkmaz demiþler. Akciðerler sönmüþ omurgada kaburgada kafa da kýrýklar vardý. Ailem yaþadýðýma sevinmiþtir. Felç olmayý pek takmýyoruz. Bu halimizle kalksak.
Ne yapýyordunuz siz yahu uçuyormuydunuz, konuyormuydunuz?
Neyse boþver kafaný takma kötü anýlara.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Girdiðim ameliyat sayýsýný hatýrlamýyorum bir kaçýni hiç hatýrlamýyorum o an þuur yoktu. Diðerleri konuþurum uyutup ameliyat ettiler. Orijinal yerim yok gibi. Hurdacý bile almaz beni. Direk gömerler. Kireç atmasalar bari gömerken
Yer Ýmleri