Yavaşlık tüm hızıyla devam ediyor.(Oksimoron bu mudur?) ...Buraya gülme efekti koyacaktım onlar da çıkmıyor, böyle idare edeceğiz artık.
Şu anda siteye giriş ışık hızında..yönetime teşekkür ediyorum...zaman seçim zamanı değil...
SM-M346B2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Türkiye'de mutluluk oranı yükseldi, en büyük sorun hayat pahalılığı
TÜİK'in yaşam memnuniyeti araştırması sonuçlarına göre, mutlu olduğunu beyan eden 18 ve üzeri yaştaki bireylerin oranı, 2022 yılında yüzde 49,7 iken 2023 yılında 3,0 puan artarak yüzde 52,7 olurken ülkenin en önemli sorunu hayat pahalılığı olarak belirtildi.
SM-M346B2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Ben de herhangi bir sorun yok...
Tarayıcım falan aynı, gayet hızlı açılıyor sayfalar...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
2023 Küresel Emeklilik Raporu açıklandı. Bu raporda bütün ülkelerin emeklilik sistemleri inceleniyor ve A, B, C, D kategorilerine ayrılıyor. D klasmanında yer alan ülkeler için büyük tehlikeler var. Bu ülkeler Hindistan, Tayland Arjantin ve Türkiye... Bu kategorideki ülkelere 'emeklilik sistemlerinin devam etmesi şüpheli' olarak bakılıyor. Yani deniliyor ki, Emeklilik sisteminizi onarmazsanız, mevcut emeklilere bu maaşı ödemede problem çıkar. Dolayısıyla biz maaşların az olduğunu düşünürken esas büyük tehlike bu zihniyetin devam etmesi durumunda emeklilerimizin bu maaşı alamayacak olması
https://www.karar.com/ekonomi-haberl...olmasi-1838809
Yer İmleri