Ne kasasý, ne fiþi, kamerada öyle çok hassas bir þey deðildir, para makinesi ne sayarsa, çekmeceye ne girerse hesabý.
Burasý döviz bürosu falan deðil, algý yok vergi yok sarraf dükkaný.
Ne kasasý, ne fiþi, kamerada öyle çok hassas bir þey deðildir, para makinesi ne sayarsa, çekmeceye ne girerse hesabý.
Burasý döviz bürosu falan deðil, algý yok vergi yok sarraf dükkaný.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Tekrar kalabalýk gelmiþler Sn. Psikoya, gitmiþ bile.
Allah þifasýný verir inþallah.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Psikonun yazdýðý sildiði þuydu, 23 gr. altýn alýþveriþi olmuþ fazla bir ödeme yapýlmýþ, kamera ve kasa kayýtlarýndan bakýp, saat 5'te telefon edip parayý istemiþler.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yahu ben sarraf deðildim emme, benim de bir hesabým kitabým vardý, hiç bir ticaret hesapsýz kitapsýz yürümez.
Benim kim olduðuma gelince, sarrafý neredeyse çocukluðundan tanýrým, babasýný çok iyi bilirdim, yani uçarým kaçarým yok.
Bir daha ki euro alýþýmda, anlarýz sonucu.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Kayýt yoksa sorun olmaz. .
Bana altýný 10 kat verdiler 8 sene önce bende kasaya koydum tartmadan haberim yoktu aradýlar .
Bir arkadaþ dolar bozdurdu bir dolar sahte imiþ seri numarasý sayýyor bir gün sonra 100 dolar isteyip sahteyi geri verdiler
Sarrafta kayýt beynidir belki ufak tefek notlar alýr, yoksa sarraflar asgari ücret vergi rekortmeni olurlar.
Bu iþlerin reconu aldým verdimdir ve çok büyük çoðunlukla ayný gün hesaplar görülür.
Haaa... Bir dolar sahteyse neden 100 dolar istediler, adam mý düzüyorlar?![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer Ýmleri