Misal protokol kelimesinin kökeni konusunda çok tartýþmalar vardýr .Birini alýntýladým)))))))))))Belki forumdaþlar arasýnda bu protokol lafý nerden gelmiþ bilen vardýr.Yani üst sýnýfa aitim demek her zaman saygýn olarak nitelendirilmeyebiliyor.
Misal protokol kelimesinin kökeni konusunda çok tartýþmalar vardýr .Birini alýntýladým)))))))))))Belki forumdaþlar arasýnda bu protokol lafý nerden gelmiþ bilen vardýr.Yani üst sýnýfa aitim demek her zaman saygýn olarak nitelendirilmeyebiliyor.
Beyaz Amerikalý "WASP" konusunu da, þeyediverin arada...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Proto-kolos çok güzel bir deyimmiþ ben bunu çok beðendim
Walla bu sýnýf olayýnada karþýyým a.q...Köylülerin kendini iyi hissetsin diye müþterileri bebek balýkçýsýnda aðýrlardým a.q..Adam kendini KOç sabancý zannederdi
5 yýldýzlý otelleri restoranlarýný hiç sevemedim...Ya da Niþantaþýnda bir italyan restoran falan bana hç hitap etmedi..
Hayatým boyunca kebap aðýrlýklý yerleri tercih ettim..Nusret gibi bedenini sokmayan ama yemeði güzel yerlerde yedim içtim sýnýf olarakta maaþlý çalýþan bir adamdým a.q![]()
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Abdurrahman Dilipak:
"Sanki FETÖ'cüler darbeye kalkýþmamýþlar gibi, AK Partililer de sanki darbeden habersiz imiþ de son anda darbeyi halkýn yardýmý ile bastýrmýþ gibi davranýyorlar. Oysa hükümet 4 ay önceden darbe olacaðýný bütün ayrýntýlý ile biliyordu. Halk ne olduðunu bilmeden darbeye karþý meydanlara çýktý. Sonuçta olan bu ülkeye oldu.. Yazýk ki, gerçek çoðu kimsenin umurunda deðil, herkes ötekileri suçlamakla meþgul"
Ayde baðalým... Pandoranýn kutusu açýlýyor gibi.
Bu müptezel yerine ortalama bir vatandaþ söylese, þimdiye kapýsýna dayanmýþtý koç baþý.
https://twitter.com/aDilipak/status/1759261350063194452
Yer Ýmleri