benim anlamadığım
bu uğursuzMERT ABİ.. ye cumadan ne insiderı gittiki.. akşam seansında 997100 den lönk diye bağırdı
![]()
benim anlamadığım
bu uğursuzMERT ABİ.. ye cumadan ne insiderı gittiki.. akşam seansında 997100 den lönk diye bağırdı
![]()
Eregl de ek bir yorum yapayım teknik olarak 240 dk dolar bazlı 1.58 bölgesi üzerinde kalırsa kanal teyit bölgesi test edilirse ara direnç bölgemiz 1.67 takip edicez kısa vade katlama kanalımız çalışırsa hedef orada 1.76-1.78 arası biraz daha orta vade.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Aylar önce elimdeki Ereğli nin büyük kısmını Kcaer e geçirdiğimi Ereğli topiğinde de yazdım. Son zamandaki yeşil dönüşüm haberi gelince kalanını da sattım..Onu da burada haber geldiği gün yazdım.Kendi adıma en doğru işi yapmışım..Bence Kcaer gibi ihracat yapan, butik ürünler üreten şirketler varken artık Ereğli ile uğraşmak çok doğru değil..
Ereğli de 1.65 dolar üstü kalıcı olmadan bence hala paçayı sıyırmadı..
Mal dağıtılıyor gibi görünmüyor takaslarda..Ama gerçek yabancı yatırımcılar gelmeden de Ereğli enflasyon üstü kazanç sağlayabilir mi bilemiyorum. Çok dağılmış bir tahta. Toplanması lazım
ilaveten bilanço gelince, daha da önemlisi temettü vermeyeceği haberi gelince satış baskısı artar mı izlemek lazım...
Koç ummmm holding oda koç bank ın peşinde maşallah![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri