22 Şubat Perşembe günü açıklanacak olan faiz kararı için Bloomberg HT'nin anketine katılan 25 kurumun tamamı politika faizinin yüzde 45 seviyesinde sabit tutulmasını bekliyor
9966..........long........hadi pala eşşeği........................biraz da biz alalım paranı
Doğru diyin, herif bi verirse iki alıyor, hiç vermese daha karlıyık,yidi bitirdi bizi zalım oynuyor kerata![]()
ben artık günün tepesini işaretlemeyi bırakıyorum çıtak dayucuğum, 2.el eşya satan bi dükana gidip az kullanılmış recaro koltuk bulup yaslanayım bağri
Nasıl bi tezgahın içine düştük büüüle arkadaş her şeyin fiyatı yükseliyeahhh yarış halinde piyasa sanki tabakhaneye mok yetiştirecekler![]()
Hamdım Piştim Yandım
İNFO'da 1,5 milyara yakın açık birikti
BOFA ve YF yüklenmiyor bugün..
14.02.2024 günü olduğu gibi 2. seans İNFO PATLATMACA oynanır... bu sefer geç saatlerede kalmaz, erken başlar müzik
Trade ediyorsanız 15 dk tamam ama trend arıyorsanız bu kısa periyot yanılta bilir .
240-günlük baktım tam akciğerdeki sorunu görmek için
200 günlük ortalamadan dönmüş tahta zaten 3 gün önce
240 dk kanal dibinde 30.05 altında kaldıkça bana göre yön aşağı ve yükselen trend bozulur bugun 16 ve yarın 8-12 barları karar barları yön konusunda benim gördüğüm.
kolay gelsin.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri