22 Þubat Perþembe günü açýklanacak olan faiz kararý için Bloomberg HT'nin anketine katýlan 25 kurumun tamamý politika faizinin yüzde 45 seviyesinde sabit tutulmasýný bekliyor
9966..........long........hadi pala eþþeði........................biraz da biz alalým paraný
Doðru diyin, herif bi verirse iki alýyor, hiç vermese daha karlýyýk,yidi bitirdi bizi zalým oynuyor kerata![]()
ben artýk günün tepesini iþaretlemeyi býrakýyorum çýtak dayucuðum, 2.el eþya satan bi dükana gidip az kullanýlmýþ recaro koltuk bulup yaslanayým baðri
Nasýl bi tezgahýn içine düþtük büüüle arkadaþ her þeyin fiyatý yükseliyeahhh yarýþ halinde piyasa sanki tabakhaneye mok yetiþtirecekler![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
ÝNFO'da 1,5 milyara yakýn açýk birikti
BOFA ve YF yüklenmiyor bugün..
14.02.2024 günü olduðu gibi 2. seans ÝNFO PATLATMACA oynanýr... bu sefer geç saatlerede kalmaz, erken baþlar müzik
Trade ediyorsanýz 15 dk tamam ama trend arýyorsanýz bu kýsa periyot yanýlta bilir .
240-günlük baktým tam akciðerdeki sorunu görmek için
200 günlük ortalamadan dönmüþ tahta zaten 3 gün önce
240 dk kanal dibinde 30.05 altýnda kaldýkça bana göre yön aþaðý ve yükselen trend bozulur bugun 16 ve yarýn 8-12 barlarý karar barlarý yön konusunda benim gördüðüm.
kolay gelsin.
Yer Ýmleri