9825.xx üstünde tepki devam ediyor, ancak henüz önüne gelsek te yeşil bölgeye geçemedik, ilerleyen bu gelişmelere göre değerlendirilmeli,
şayet geçer devam edersek, bu dün mesaj 2840 ta bahsettiğim 4.bölge yoludur,..
9992.xx üstünde, önce 10159.xx sonra max 10452.xx yapar,
10159 ve 10492 seçim öncesi max hedeflerimdir,..
değerler - ihtimaller, sayın Larossian aklıma geldi, voborsada böyle bir konu başlığında uzun döneli yazmıştı,..vesileyle anmış olduk,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
tabi burada not düşelim, viob ayrı, küçük hisseler ayrı,..
hesap kitap buna göre şüphesiz ayrı ayrı,..
burada yaptığımız analizlerde işte zaman analizi olsun ve yelpaze analizi olsun seçim öncesine yazdık,
zamanda 10 hafta longta son 3 haftadıyız(bu hafta dahil)
yelpazede ise hedefte 4 bölgeye yi varmı yokmu kovalıyoruz ki,..değerde 10156.xx ya 10492.xx max
küççük hisselerimi, küççük küççük nakide geçiyorum,...
seçim öncesi realizeler alırsam bunları yerine tekrar koyacağım,..
bu nakide geçiş için planlamam bu hafta dahil 3 haftaya yayılacak şekilde,...hisse bazlı değil de küççük hisselerde genele yayılan coşkulu harekette dün bahsettiğim üzere 3 haftayı beklemem öyle bir gün olursa olabildiği en yükseklerden o gün nakite geçerim, ..
zaman analizinde,...01012024 başlangıçlı ilk 10 hafta longtu,...8.haftadayız, 3 hafta burada geliyor,..sonra 2 yada 3 hafta 11 mart tan itibaren realize beklentim var, buda seçim öncesi bekleyişe oturuyor, geçen bunu yorumladım burada, 11 martı beklemeden erkende verebilirler demiştim, tabi şüphesiz bu yazdıklarım illa tutacak diye bir kaide asla yok,..bunu gözden kaçırmayalım,
ama şunu yapalım, zaman analizini, yelpaze analizlerimle birlikte takip edelim,..yani
zaman ve değer birlikte olsun hep,..
Yer İmleri