Sayfa 690/1015 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: Viop LIX

1. Din işleri yüksek kurulu torpille devlet işine girip para kazanan ile hüküm vermiş hoş değil ama para helaldir. O zaman sorayım bu çok bilgili abilere. Gittim bir ticari taksi ya da dolmuş çaldım. O taksi ya da dolmuşu bizzat kendim sürerek yolcu taşıdım benzinini yağını bakımını aksatmadan yaptırdım ödedim. Bu çaldığım araçla kazandığım para helal midir. Bu hükme göre benim çalma işlemi hoş değil ama kazandığım para helaldir öyle sonuç çıkıyor. Bunu bir sürü değişik şekilde çoğaltabiliriz. Bu ikisi aynı şey değil mi.

2. Artık 10000 e kadar kar realizasyonu beklemiyorum yani %1 üzeri satış….
    Bana göre pala elini belli etti Ytd…

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ne kadar çok hissen varmış abi tahta nerdeyse devre kesicekti
    2.50-300 dolar 6-9 tahtada hareket ettim .Yukarda o kadar yeri kalmadı vade sonu sıra ile aşağı gelecekler aşağıdan yine değenlendiririz.Fenerde biraz zararım var onun haricinde hepsini gönderdim.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Ulen negzel uçuyor be canına yandığım. izleyip izleyip sırıtıyorum

https://twitter.com/HAVELSANResmi/st...J5Wn9TD6g&s=19

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ulen negzel uçuyor be canına yandığım. izleyip izleyip sırıtıyorum

https://twitter.com/HAVELSANResmi/st...J5Wn9TD6g&s=19
    Ben de izledim bir kaç defa..İnsan mutlu oluyor..
    Ben şu parçası dışarıdan vs ye bakmıyorum...Hangi ülke tüm parçalarını A dan Z ye kendisi üretiyor...
    Bu uçak için aslında uçamaz, ayaklarında ayrı motor var yerde ilerletiliyor diyen andavallar bile çıktı...
    Eleştiri yapılacak yer ayrı, yapılmayacak yer ayrı..

Biraz da keyif almak lazım....

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ben de izledim bir kaç defa..İnsan mutlu oluyor..
    Ben şu parçası dışarıdan vs ye bakmıyorum...Hangi ülke tüm parçalarını A dan Z ye kendisi üretiyor...
    Bu uçak için aslında uçamaz, ayaklarında ayrı motor var yerde ilerletiliyor diyen andavallar bile çıktı...
    Eleştiri yapılacak yer ayrı, yapılmayacak yer ayrı..

Biraz da keyif almak lazım....
    Parça ikinci planda,yetişmiş insan gücü yoksa parçalar bir hiçtir.

Normalde takvim 2026 idi buda önemli,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

İsrail, Gazze'yi ikiye bölüyor

WSJ'nin İsrail ordusundan yetkililere dayandırdığı haberinde, İsrail'in yapımı devam eden yaklaşık 8 kilometre uzunluğundaki çakıl taşlı yolun, İsrail sınırından Akdeniz kıyısına uzanarak Gazze kentini ikiye böldüğü kaydedildi

vay zalimler vay ..... yaşamayın size yaşam hakkı yok.....bu zulüm size kitlesel ölümler getirecek....2024 çok yılı çok felaketlere gebe.....dilerim ölümler sizin ve size destek verenlerin topraklarında kan ve göz yaşı olur......

8. TFX güzel moral oldu.

Zamanında bir sistem geliştirilmiş ekrana isim soy isim giriliyor ve bir şey gelmiyor, network, database, yazılım vs debug ediyorlar sorun yok deniyor. Ben de Mehmet Yılmaz girin dedim, bu sefer çalıştı. En yaygın isim budur mutlaka yeterli sayıda olduğundan databaseden hızlıca bulup döndürür diye düşündüm dedim. Sonra sorunları çözdüler.

Uçak işinde sorunsuz havalanıp sorunsuz inmesi iyi oldu.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 690/1015 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •