Sayfa 716/1002 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi merakımdan soruyorum. Gerçekten böyle bir çiçek var mı. Nasıl bir şey bu. Bizi bilgilendirirseniz sevinirim saygılar sunarım efendim
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    İlla götü kaşınıyor, bu göt lâlesinin.
    Döt, lale, kaşıntı , merak….
    Puzzlenin parçalarını birleştirince iyi şeyler çağrıştırmıyor.
    [emoji23]

Tüketici kredilerinde büyüme sıkılaşmaya karşın 6 ayın zirvesinde
    https://www.bloomberght.com/kredi-bu...esinde-2348080

Millet aylık %4 üzeri faizle parayı çekip ne yapıyor a.q..Nakit ihtiyacını mı karşılıyor yoksa sert devülasyona yönelik altın döviz mi topluyor !!!! İlk şık ise o çark kısa zamanda kırılır a.q...Elin şeyi ile gerdeğe girmeye benzer bu faizle borçlanmak!!!!!!

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Tüketici kredilerinde büyüme sıkılaşmaya karşın 6 ayın zirvesinde
    https://www.bloomberght.com/kredi-bu...esinde-2348080

Millet aylık %4 üzeri faizle parayı çekip ne yapıyor a.q..Nakit ihtiyacını mı karşılıyor yoksa sert devülasyona yönelik altın döviz mi topluyor !!!! İlk şık ise o çark kısa zamanda kırılır a.q...Elin şeyi ile gerdeğe girmeye benzer bu faizle borçlanmak!!!!!!
    Son dönemde Altın ithalatı rekor düzeydeymiş...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü desteğiyle uyguladığımız politikalar, seçim sonrasında da hedeflerimiz doğrultusunda devam edecek" ifadelerini kullandı.

Şimşek, X hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Şirketlerimiz uluslararası piyasalarda sermaye benzeri kaynaklara artık daha rahat erişebiliyor.

Programda öngördüğümüz hedeflere yaklaştıkça ülkemize uzun vadeli ve uygun maliyetli kaynak akışı daha da artacaktır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü desteğiyle uyguladığımız politikalar, seçim sonrasında da hedeflerimiz doğrultusunda devam edecek.

Bu çerçevede; dolaşıma kasıtlı olarak sunulan spekülasyonlara itibar etmeyiniz."

Yani CB bizi görevden almayacak mı demek istiyor?

Görevden alınacak diye bir haber duydunuz mu?

Aslında seçim sonrası dövizde ani bir artış olmayacağının garantisini veriyoruz diye açıklama yapsa daha etkili olmaz mıydı?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Döt, lale, kaşıntı , merak….
    Puzzlenin parçalarını birleştirince iyi şeyler çağrıştırmıyor.
    [emoji23]
    Seni yakın takibe alıyorum üstad. Dr a giden markete giden bişi olur nasılsa, paylaşımındaki her heceye bakacağım puzzle yapacağım yakalarsam sakız gibi çiğneyecem seni. Habire alttan alttan vuruyon bana Hissediyorum bak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,273
    Dolar hafif geriledi,sanırım bunlar önlem için piyasaya dolar sürdü,1 hafta sonra görürüz,faizin sabit tutulacağı belliydi,gaye ondan gönderildi,yani faizde geri dönüş başladı,döviz mutlaka buna cevap verir,zaten faizler enflasyon altında,gerçek enflasyona göre en aşağı %50 zararda,bir cümbüş bekliyorum bakalım ne olacak.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Seni yakın takibe alıyorum üstad. Dr a giden markete giden bişi olur nasılsa, paylaşımındaki her heceye bakacağım puzzle yapacağım yakalarsam sakız gibi çiğneyecem seni. Habire alttan alttan vuruyon bana Hissediyorum bak.
    Yazdım yazdım sildim
    [emoji3]

8. RTE bu seferde enflasyon yıl sonuna doğru düşecek demiş bu gidişle seneye yaza ancak düşer bu enfeksiyon.

Sayfa 716/1002 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •