Sayfa 727/1015 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 5,809 - 5,816 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bizim eksen değişmez üstad.

siyonistler diyip siyonistlerin odasından çıkmaz bunlar.

akp kapitalizmin allahını yapar burada. dersi kimlerden aldıklarını görüyoruz işte.

bizim millette kola döker yola

İç siyaset te DEM üzerinde ABD nin yerel seçimde İstanbulda özellikle etkisi var neden diyeceksin , herkes Kanal İstanbul lu araplar istiyor sanıyor hayır ABD istiyor kanalı,hükümete yakın inşaat şirketleri etrafına kurulucak sistemi paralı araplara emlak üzerinden pazarlıyor sadece .Kanal ABD nin Karadenize açılması için ara ara belli ülke siyasetçileri montörünün yumuşatılması talepleri oluyor son zamanlarda.İstanbul seçimin amaç belli .Eksen kaymasını gören putin geçen ödemelerle ilgili basına sızdırmalar yaptı bunlar siyasi salvolar.
    benim gördüğüm seneryo bu yönde
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben herife şabka çıkartıyorum, endekis mühendisi
    Bugün de bankaları düzeltti endekise zeval gelmeden, ama dikkat edin sırayla zopalıyor zalım, işci abi bugün sen çok güldüün için yarın senin aselsi zopalayanbilür derrrmişim
    dayuuu bugün tutuk başladım......pala ile senkronize tam olamadım......bugün hasılat şu dakikakaya kadar......

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    GARAN günlük, İş Yatırım 20 milyon lot satışla devre kestirdi,
    [/img][/url]
    Orada muhtemelen 2 EUR'dan çağrı olacak beklentisine oynayan bir oyuncu vardı havlu atmış olabilir. Belki kredi limiti doldu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

dön dolaş 10000

bazar mazar yok dağılın dedi.

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dayuuu bugün tutuk başladım......pala ile senkronize tam olamadım......bugün hasılat şu dakikakaya kadar......
    Bende bugün iyi iş çıkarttım dayucuğum endekis şortumu tam zamanında kapatmışım, sonrada 9940 dan lönk açtıydım onu buraya yazmadığım için sayılmaz ama muhtemelen geceye lönk giricem, hatta bu lönkü hiç kapatmıycam, herif endekis mühendisi koskoca garan devre kesti tınlamadı bile bist
    Hamdım Piştim Yandım

6. Bankalar PD/DD

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

xbank ayvayı yedi. çok diri gözüken iş bankası da buna dahil.

artı falan kapatsa da çok inandırıcı değil.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende bugün iyi iş çıkarttım dayucuğum endekis şortumu tam zamanında kapatmışım, sonrada 9940 dan lönk açtıydım onu buraya yazmadığım için sayılmaz ama muhtemelen geceye lönk giricem, hatta bu lönkü hiç kapatmıycam, herif endekis mühendisi koskoca garan devre kesti tınlamadı bile bist
    bir kaç gün sert al sat yapacak.....üstlerde hemen tutmaz gibi duruyor.....pala aşaı ve yukarı yaparak hasat yapıyor.......

Sayfa 727/1015 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •