Sayfa 718/1002 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Yedim tabiki ben bunu 1 ay önceden yazdım, Süveyş kanal geçişinde gavur gemilerini Yemenden koruyacak deniz kuvvetlerimiz.

Tâbiki AB ve ABD tarafından verilmiş bir görev bu, adamlığı ele vermemek için sözde Somali kıyılarını koruyacakmışız pehhh...

Bir sürü angut gazeteci bunu göremiyor, bu kadar basit bir şeyi.
    Yüce başkanım bu Süveyş kanalında sıkıntı olması bize yarıyor biliyorum. İsrail ve Avrupa için sıkıntı değil mi.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yüce başkanım bu Süveyş kanalında sıkıntı olması bize yarıyor biliyorum. İsrail ve Avrupa için sıkıntı değil mi.
    Ben de farklı bir şey yazmadım zaten, Türkiyeye faydası olduğunu sanmıyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben de farklı bir şey yazmadım zaten, Türkiyeye faydası olduğunu sanmıyorum.
    Barıştık mi başkanım.

Barıştık mi başkanım.
    Darılmadık ki...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Merkezin çok şahin açıklaması sonrası dolar 31 liranın altına düştü nefes alamıyor artık dolar

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Darılmadık ki...
    Sinirin geçtiyse başkanım geçen eksik kalan mevzuu vardı. Ayhan başkan ile o konuyu ele alacak olursak kızan mi.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sinirin geçtiyse başkanım geçen eksik kalan mevzuu vardı. Ayhan başkan ile o konuyu ele alacak olursak kızan mi.
    Benim ki eczaneden sürekli havuç isteyip dayağı yiyince havut cuyu isteyen tavşan gibi oldu ama

Benim ki eczaneden sürekli havuç isteyip dayağı yiyince havut cuyu isteyen tavşan gibi oldu ama
    Tavşanı bilmem de, böyle bir papağan fıkrası var.

Ahmet papağan almaya karar verir. Beğendiği papağanı almak için dükkan sahibi ile anlaşırken dükkan sahibi,

� Beğendiğiniz papağanın ağzı biraz bozuktur tavsiye etmem der.
    Ahmet yine de papağan hoşuna gittiği için alır onu. Evet Getirdiği papağanın ağzından çıkan ilk laf,

� Ahmet Dötünü tikeyim olur.
    Gel zaman git zaman papağan bu lafı ağzından düşürmez. Hemen papağanı aldığı yere gider çaresini papağanı aldığı adama sorar. Aldığı tavsiyede papağanın kafesi üzerine örtü örtülüp 60 gün açılmamasıdır. O zaman düzeleceğini söylerler. Aradan bir hafta geçer örtülü papağandan ses çıkmaz. 2 hafta üç hafta derken 59. gün dayanamayan Ahmet papağanın öldüğünü düşünüp örtüyü aralayıp papağana bakmak ister. örtüyü araladığında papağanla göz göze gelir. Ve papağan derki;

� Ahmet götün mü kaşındı

Sayfa 718/1002 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •