Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
Bu arada ben TRT sporu bir ara çok takipledim sizin müsabaka için.. Ama denk gelemedim bir türlü.. Sizi izlemek isterdim güreşirken.. Başka zamana artık..

Forumumuzun milli gururu
İyi ki denk gelmediniz

Yine geçen sene beni yenen Kırgız'a yenildim.

Ben arkadaşımın ısınmasına yardım ediyodum.

Fışşşşşşşşt (Bergamut mu koydun bunun içine? Çok güzel tadı var)

Güle güle yanıma geldi bana sarıldı falan. "Noldu? Niye gülüyosun? dedim...Ama aynı dili konuşmadığımız için anlamadım söylediklerini. Sonra bana fikstürü gösterdi (kura sonucu, kim kimle maç yapacağının belli olduğu çizelge). Ben bakmamıştım bile, dümdüz gidecem kafasındaydım, hiç merak bile etmemiştim. Meğer ilk maçımız birlikteymiş.

Fışşşşttt

"Bu sene kemiklerini kıracam" dedim. Analamadığı için güzel birşey diyorum zannetti ve güldü.

5-1 yenildim. Allahtan atmalı tutmalı olmadı. Yerde puan verdim.

Fışşşştttt

Onun da kurası güzel değilmiş, erken final gibi bir şey oldu. Koreliye yenildi (2004 Atina Olimpiyat Şampiyonu).

Neyse Kırgız 3 'üncü oldu. Ben Kırgız 'dan 1 puan aldım diye bilgisayar beni Dünya 8 'incisi olarak sıralamış.

Normalde Koreli ve Kırgızlı herkesi dümdüz ettiği için, bilgisayar onları hep son sıralara koymuş.

Fışşştttt

Yunanistan 'da rezil olduk zaten. Federasyonun saçmalıkları, Yunanistan'daki organizasyonun belirsizliği, Atina sokaklarının kirliliği....ıyyyy

Eğer gelemeseydim, bota binip Türkiye'ye iltica edecektim. Yunanistan'dan Türkiye'ye iltica eden biri olarak da haberlere çıkardım herhalde. Düzensiz Göçmen Selim

Saolunuz yine de