Sayfa 178/477 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon
Arama sonucu : 3811 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1. Sizlerle ilgili bir sitemim yok, olamaz da sn.tovbekar, sn.101 ve sn.acemibirsaci.
    Konuyu uzatmamak için, o dönemde yazmadim. Sözüm para kazandıkça seviyesi düşen arkadaşlara. Tekrar teşekkürler bol kazancli günler dilerim.

2. 25 yıllık borsa hayatımda şunu gördüm, yaptığın bir gün döner geri. Borsada kazanç simartirsa, gün gelir bedelini ödersin. Bu hem tavsiye, hem temennidir.🙏

3. Adam medenice aldim veya sattım demiş. Herkesin nasibi başka farklı yerde olabilir. Ben de geçen gün aldım bugün boşalttım mesela. Alan da kazanır İns. Tercihlere saygı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,901
    bugün günlerden enerji... ALARK yarını fiyatladığı için ya da kafasına göre hareket ettiği için faaliyetlerinin % 85 i olan enerjiyi görmezden gelecektir. yarınların sektörü olan tarımı da pas geçecektir... kızsak da durum budur. muhtemeldir ki yüklü ordino sahipleri durumları belirleyecektir. bazıları sn fenerbahçeli gibi satmış ( kendisine hayırlı olsun) olabilirler, tabii ki sn fenerbahçeliden farklı daha önce almış veya destek atmış olanlar bir miktar vermiş olabilirler... fonlar azcık daha almışlar ise yeni oyun planları mı var acep...
    neyse herkese hayırlı cumalar. eskiden tam da cuma saatlerinde iplikçi olduğunu düşündüğüm birileri fiyatları yükseltirlerdi ( cuma saatlerinde alış satış haramdır ama engürüde cuma iken Erzurumda geçmiş, edirneden gelmemiş olacaktır canım memleketimde...

5. Tübekar abimin demesiyle harekete başladı bizimkisi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Bereketli bir hafta oldu herkese hayırlı uğurlu olsun. Merakla yıllık bilançoyu bekliyoruz. İyi hafta sonları diliyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,901
    sn. fuma
    benim 2 dolar HB kazanç 1 dolar temettü düşüncemi nasıl buluyorsunuz*
    ayrıca Kadirhan öztürkün 5-8 milyar euro değerlemesi hakkında görüşleriniz nedir

1 haftalık işlemler... yorumsuz....
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Sayfa 178/477 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •