Yine birisi TENHADA SIKIŞTIRDI...ve DOLAR 30.075 oldu...Yoksa JAPON KADINLARI mı?![]()
Glcvy bir ihale almış. Garanti bankasindan birinin portföyü borçlarından dolayı devredilmiş. 540 milyon TL... kredili islemdendir herhalde. Yazık.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orada kullanılan dil portföy şeklinde. Borçluları rencide etmemek için öyle diyorlar, banka içinde de ona benzer kod kullanılıyor NPL, TGA gibi.
Portföy denince çeşitli banka şubelerindeki çeşitli kriterdeki borçluları anlamak lazım. Varlık yönetim şirketi de enayi değil belirli özellikler ister.
Tahsili zor batak borçlar vs deseler sıradan vatandaş da tedirgin olur.
Güzel bir yerli film var arka planda Varlık Yönetim Şirketi'nde olaylar geçiyor.
<<<<<<<<<<<<
Şirketimiz, Türkiye Garanti Bankası A.Ş.'nin 23.02.2024 tarihinde gerçekleştirdiği tahsili gecikmiş alacak satışında, satışa çıkarılan 2 portföyden 531,84 milyon TL anapara büyüklüğündeki 1 bireysel portföyün ihalesini en yüksek teklifi vererek kazanmıştır. Bu ihaleye toplam 17 varlık yönetim şirketi katılmıştır.
İhale sonuçlarının kesinleşmesi ihaleyi açan banka Yönetim Kurulu'nun onayına bağlı olup, onay sonrası sözleşmenin imza süreci ve satışa konu alacakların devir işlemleri başlatılacaktır.
Kamuoyunun bilgilerine sunarız.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
https://tr.tradingview.com/symbols/BIST-TATEN/ideas/
gezerken denk geldi
hafta sonu incele, biraı-balık-ayvalık eşliliğinde![]()
Yer İmleri