Arkadaşım sana Türk Ekonomisinde çarpıklık yok dedim mi ben? AKsine ben diyorum ki borsa ve ekonomi ayrı kulvar.
Ha ben Mehmet Şimşeğin başarılı olacağına inanıyorum. Bunu da şöyle diyeyim 28 Mayıs ta muhalefet seçimi kazansa o da Mehmet Şimşeği getirse aynı durum olsa ben yine aynı düşünürdüm. Burada bazı arkadaşların anlamadığı kısım bu.
Ha bir de bundan sonra Nebati gibi bir seçenekte söz konusu bile olamaz.Bu kadar herkese önyargılı olmayın. Kendimi daha doğru nasıl ifade edebilirim bende şaşırıyorum.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Fetödeki bir saçmalığı örnek gösterip BAŞARILI ÇOCUKLAR İTTİHAM EDİLEMEZ...
YKS de derece yapan çocukların hepsi: mutlaka zamanın FEN LİSESİ-LSG sinde derece yapmışlardır..Açık ara okulda en iyidirler.Yapılan yüzlerce deneme sınavında yine aynı paralelde derece yaparlar...YANİ YKS BAŞARISI TAM BİR BÜTÜNLÜK İÇİNDEDİR.
Bunu etrafımda defalarca gördüm...ve bu çocuklar bu zeka ile çok çalışırlar ve yaparlar...ONLARI İTİBARSIZLAŞTIRMAMAK LAZIM.
Şimdi moda oldu; psikolojik olarak rahatlatmak için;onlar kopya çekmişlerdirrrrrrrrrrrrrrrrrr
Geçin onu...Tarihte bir -iki alt düzeyde(KPSS) oldu diye o çocukların başarısı gölgelenemez.Varsa en ufak bir şüpheniz-YKS başarısı ile çelişki varsa rahatlıkla bunu resmi rakamlara -basına bildirebilirsiniz.
Çünkü LGS-YKS de derece yapmak için gece gündüz çalışmak lazım..Akranları kız-erkek muhabbeti yaparken bunları yıllarca kendilerini
odaya kapatır...ve sonuna kadar bu başarıyı hak ederler.ONLARI İNCİTMEMEK LAZIM.
Etrafınızda vardır.İLK 5.000 e(sayısalda) girmek için neler yaptıklarını.4 yıl boyunca sürekli test çözmek..50.000 soru çözersin..Bu da yaklaşık 40-50 kitap eder...
Yeğenimden biliyorum.Bayramlar da bile durmadan ders çalışırdı.son 2 sene eve misafir kabul etmediler.EMEK-EMEK..
ha diyonki..
son 15 20 senelik başarılarını bulamıyorum
bu çocuklar son 4 senede müneccimle şey yapmışlar.
öyle desen anlardık kasmaya gerek yok
![]()
E hani gri listeden çıkıyorduk
bir halt olacağı yok.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
çıkıyoruz işte..
azcık daha avrupa londra abd çöplerini satsın bize.
o iş bizde sen merak etme.
tonla zehirli atık ülkemize geliyor yahu.
AB ülkelerinin Türkiye'ye gönderdiği çöp üç kat artarak 14,7 milyon tona ulaştı Yeni açıklanan istatistiklere göre Türkiye 2021'de de Avrupa Birliği'nin en fazla katı atık gönderdiği ülke oldu. 2021 yılında AB üyesi ülkelerden Türkiye'ye ihraç edilen katı atık miktarı 14,7 milyon tona ulaştı.25 May 2022
https://tr.euronews.com/2022/05/25/a...yon-tona-ulast
bu atıkların ne yazıkki %90 geri dönüştürelemeyen türler.
çoğu doğaya ve denize salınıyor. kalanları yakıp türkiyeyi zehirliyorlar.
Yer İmleri