Arkadaþým sana Türk Ekonomisinde çarpýklýk yok dedim mi ben? AKsine ben diyorum ki borsa ve ekonomi ayrý kulvar.
Ha ben Mehmet Þimþeðin baþarýlý olacaðýna inanýyorum. Bunu da þöyle diyeyim 28 Mayýs ta muhalefet seçimi kazansa o da Mehmet Þimþeði getirse ayný durum olsa ben yine ayný düþünürdüm. Burada bazý arkadaþlarýn anlamadýðý kýsým bu.
Ha bir de bundan sonra Nebati gibi bir seçenekte söz konusu bile olamaz.Bu kadar herkese önyargýlý olmayýn. Kendimi daha doðru nasýl ifade edebilirim bende þaþýrýyorum.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Fetödeki bir saçmalýðý örnek gösterip BAÞARILI ÇOCUKLAR ÝTTÝHAM EDÝLEMEZ...
YKS de derece yapan çocuklarýn hepsi: mutlaka zamanýn FEN LÝSESÝ-LSG sinde derece yapmýþlardýr..Açýk ara okulda en iyidirler.Yapýlan yüzlerce deneme sýnavýnda yine ayný paralelde derece yaparlar...YANÝ YKS BAÞARISI TAM BÝR BÜTÜNLÜK ÝÇÝNDEDÝR.
Bunu etrafýmda defalarca gördüm...ve bu çocuklar bu zeka ile çok çalýþýrlar ve yaparlar...ONLARI ÝTÝBARSIZLAÞTIRMAMAK LAZIM.
Þimdi moda oldu; psikolojik olarak rahatlatmak için;onlar kopya çekmiþlerdirrrrrrrrrrrrrrrrrr
Geçin onu...Tarihte bir -iki alt düzeyde(KPSS) oldu diye o çocuklarýn baþarýsý gölgelenemez.Varsa en ufak bir þüpheniz-YKS baþarýsý ile çeliþki varsa rahatlýkla bunu resmi rakamlara -basýna bildirebilirsiniz.
Çünkü LGS-YKS de derece yapmak için gece gündüz çalýþmak lazým..Akranlarý kýz-erkek muhabbeti yaparken bunlarý yýllarca kendilerini
odaya kapatýr...ve sonuna kadar bu baþarýyý hak ederler.ONLARI ÝNCÝTMEMEK LAZIM.
Etrafýnýzda vardýr.ÝLK 5.000 e(sayýsalda) girmek için neler yaptýklarýný.4 yýl boyunca sürekli test çözmek..50.000 soru çözersin..Bu da yaklaþýk 40-50 kitap eder...
Yeðenimden biliyorum.Bayramlar da bile durmadan ders çalýþýrdý.son 2 sene eve misafir kabul etmediler.EMEK-EMEK..
ha diyonki..
son 15 20 senelik baþarýlarýný bulamýyorum
bu çocuklar son 4 senede müneccimle þey yapmýþlar.
öyle desen anlardýk kasmaya gerek yok
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
E hani gri listeden çýkýyorduk
bir halt olacaðý yok.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
çýkýyoruz iþte..
azcýk daha avrupa londra abd çöplerini satsýn bize.
o iþ bizde sen merak etme.
tonla zehirli atýk ülkemize geliyor yahu.
AB ülkelerinin Türkiye'ye gönderdiði çöp üç kat artarak 14,7 milyon tona ulaþtý Yeni açýklanan istatistiklere göre Türkiye 2021'de de Avrupa Birliði'nin en fazla katý atýk gönderdiði ülke oldu. 2021 yýlýnda AB üyesi ülkelerden Türkiye'ye ihraç edilen katý atýk miktarý 14,7 milyon tona ulaþtý.25 May 2022
https://tr.euronews.com/2022/05/25/a...yon-tona-ulast
bu atýklarýn ne yazýkki %90 geri dönüþtürelemeyen türler.
çoðu doðaya ve denize salýnýyor. kalanlarý yakýp türkiyeyi zehirliyorlar.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri