-
Son düzenleme : Maacit; 24-02-2024 saat: 15:54.
-
Enerciiii.
Generative AIs Energy Problem Today Is Foundational. Before AI can take over, it will need to find a new approach to energy.
https://spectrum.ieee.org/ai-energy-consumption
-
Çok enerciii
Making an image with generative AI uses as much energy as charging your phone
https://www.technologyreview.com/202...ng-your-phone/
-
Kırmızı bankanın AFT si ve Boynuzlu bankanın YAY ı çok yüksek yönetim ücreti alıyorlar. Ayrıca %10 stopaj istisnası da yok.
Peki alternatifler neler var? Stopajsız hem de. Ayrıca düşük yönetim ücretleri var. Seç beğen. CPU. OJT.
-

Originally Posted by
kastirsef
Kırmızı bankanın AFT si ve Boynuzlu bankanın YAY ı çok yüksek yönetim ücreti alıyorlar. Ayrıca %10 stopaj istisnası da yok.
Peki alternatifler neler var? Stopajsız hem de. Ayrıca düşük yönetim ücretleri var. Seç beğen. CPU. OJT.

Doğru , ancak aft den CPU dönüşüm zamanı 8 gün gerektiriyor
-

Originally Posted by
kastirsef

Stopaj nasıl olmuyor bunlarda. Yakında yeni düzenleme ile stopajın arttırılacağı söyleniyor %40 a kadar yetki verildi CB ye. Sırf aralık ayında bu muhabbet çıktığı için, uzun zamandır bulunduğum AFT fonundan çıkış giriş yapıp karı %10 stopajla reelize ettim.
Şayet bu fonların getirisi AFT ve Yay kadar olacak ve stopaj olmayacaksa, 8 değil 10 gün bile bekler geçerim.
-
İstanbul Portföy Agresif Değişken Fon geliyormuş IPB ile nasıl ayrışacak acaba.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
-

Originally Posted by
Lemon
İstanbul Portföy Agresif Değişken Fon geliyormuş IPB ile nasıl ayrışacak acaba.
Zaten IPB büyüklüğü 75 milyonu aşınca agrasif olmayı bırakmıştı. Şuan portföy büyüklüğü 1.75 milyar tl ye ulaşmış müthiş
Yeni fon ne zaman işleme başlayacak ve yöneticisi tufan bey mi acaba
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri