Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
Ben bu tür fonlara portföyün ancak %10-15 kadarını yatırıyorum o zaman da iyi çıksalar bile pek işe yaramıyor, düştükçe eklerim diyorum ama pek olmuyor, bunlar son bir ayda iyi getirmişler ama 3 ay ve 6 aylık getirileri aylığa göre düşük kalmış, abd tarafının daha gideri var mı yoksa faiz indirimleri ertelenince yakınlarda bir düzeltme gelir mi diye düşünüyorum, nasdaq bu hafta nvidia sayesinde gidiyor sanki, ppf de kalmak bu enflasyonda olacak iş değil ama girilecek fon bulmakta iyice zorlaştı.
ben sana uzun vadeli düşünmeni tavsiye ederim hocam, kısa vadeli al-sat işlerine kişiliğin uygun değil. güvenilir kuruluşların güzel getirmiş ve getiren bist ve nasdaq fonlarından bir karma yap bırak 10 sene ekranı hiç açma. boşuna moralini bozmak yerine hayatına devam et. bu söylediğime de üzülme, herkes hayatını başka bir ustalıktan kazanır.senin de başarılı olduğun bir alan illaki vardır bu hayatta.

ben şahsen pazartesi bankacılıktan çıkıcam ve ppf yapıcam, bist 9400 üstü kapanış gördüğümde bist100 dışı bir fona geçicem. bu aralar küçük şirketlerde tavan tavancı trend tekrar başladı faydalanmanın zamanıdır.

temiz enerjiden de çıkıp ppf yapıcam, nasdaq 16212 üstü kapattığı zaman yarı iletken bir fona geçicem. bir endeks 2 yıl önceki eski zirvesini aşıyorsa güvendiği birşeyler vardır.