TADI DAMAĞINDA KALMIŞ HALEN MİYAVLAYIP DURUYOR
https://www.youtube.com/watch?v=qTDkCo06FJU
UV yatırımcı açısından sorun düzeltme yapması değildi.
Şirketin kendisinin bozulması asıl problem.
Şu an şirket borçlarını ödüyor, cirosunu artırıyor, makul de olsa faaliyet karlarını yapıyor olsa ben fiyata bakmazdım. fakat işler o açıdan fiyattan daha kötü. ya da en azından yönetim bir şeyleri düzeltebileceğini gösterip iletişim kursa bile farkederdi.
hektsta bu noktadan sonra elinde olanlar için her yukarı gidiş satış fırsatıdır.
Bilançosunda iyi kar gelse, önceki yıllara göre artış gösterse yüksek fiyat yine bir yere kadar tolere edilirdi aslında. En azından yiyor ama çalışıyor derdik.
Dudu abi bizi ne kurtarır şirket anlamında
Şirket kurtarırsa hisse fiyatı da zaten arkadan takip eder sanırım
Nasıl bir girişim ; hamle ; beklenti ; yatırım ....
Bizi bu durumdan çıkarmaya katalizör olur?
Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.
UYARI
arkadaşlar daha önce sizlere kaç defa yazdım ,tatlı muhabettlerle yönlendiriliyorsunuz yanacaksınız diye ve öyle oldu bir çoğu yandığını geçen günkü yazılarında belirtti,şimdi tekrar hatırlatıyorum yalama ve yalatma turizim faaliyete başladı dikkat edin gene soydurulacaksınız ,
şimdi şu soruyu sorun neden hisseden çıktığın halde gene yazmaya başladın ,bunu gerçekten sorun bakalım ne diyecek ,gönül bağı falan derse kanmayın ,yakında yazı adeti yüzsüzlükle beraber yüze çıkabilir DİKKATTTTTT EDİN BARİ BU SEFER YANMAYIN
Yer İmleri