Sayfa 317/373 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367 ... SonSon
Arama sonucu : 2977 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by harun_hb Yazıyı Oku
    Keko kardeşim bu tarz yorumların şu baskılama döneminde bizlerin psikolojisini yönetmesi açısından çok faydalı okudukça panik işlem den uzak duruyorum . kcaer ve brksn de yazdıklarının faydasını gördük inşallah burda da görürüz. Allah razı olsun hayırlı kandiller sağolasın varolasın .
    aynı gemideyiz dostum...kendi düşüncem neyse onu uygulayıp burada da yazıyorum..gerisi de nasiptir diyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. bu gün de bakıya devam ediyorlar..bakalım ne zaman bu baskı bitecek ?? sabır sabır sabır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Sabır tatlı ve güzel bi meyvedir ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4. saglam duruyor desteklere yakınız galiba

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    atatp den yatırımcı arkadaşlardan bana özel bilgiler de geliyor...mesela miatk den kar edip de realize olan bazı öngörüsü yüksek yatırımcılardan bazılarının son 5 iş gününde atatp ye yüklü girişler yaptığı bilgisi geldi bana...mesela yatırımcılardan birisi 20 milyon civarı sermayesini buraya taşıdığı bilgisi geldi...miatk ye benzer bazı unsurları atatp de görmüş ki gelmişler buraya...

hatırlarsanız atatp ye ilk geldiğimizde de atatp yi miatkya benzetiyorduk..şu anda tek sorun yk nin satış baskısıdır...bu sorun nasıl giderilir bilmiyorum...halbuki satışı kesse ?? hisse zaten tavan yapar...bir iki tavanda yk tüm malını bitirebilir...hisse çıkarken satarsa rahatlıkla malını bitirebilir..ama nedense sürekli baskı yapa yapa satıyor..

artık gerçekten de satıyor mu ?? yoksa satıyor gösterip başka kurumlardan alıyor mu ?? bu tür tahta oyunlarını çözmek için doğrusu bu güne kadar hiç çaba harcamadım..uğraşmak da istemiyorum...
    Böyle yuklu mal alınınca tahtacılar sevmez götürmek istemez tahtayı bir süre...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Böyle yuklu mal alınınca tahtacılar sevmez götürmek istemez tahtayı bir süre...
    baskılayarak hisseyi ucuz kılıyorlar...bir çok yazılım şirketi son haftalarda çok çıktılar..tek çıkmayan atatp oldu..böyle olunca da karın başka hisselerde realize eden bazı yatırımcılar burada pozisyon alıyor...atatp nin beklentileri çok cezb edici...

7. Bilişim endeksine bakıyorum diğer hisselere bakıyorum birde Keko kardeşime bakıyorum. berkosan ve kcaer gibi Keko abime güveniyorum tahtacıya degıl

8.  Alıntı Originally Posted by harun_hb Yazıyı Oku
    Bilişim endeksine bakıyorum diğer hisselere bakıyorum birde Keko kardeşime bakıyorum. berkosan ve kcaer gibi Keko abime güveniyorum tahtacıya degıl
    atatp türkiyede bence lider...yaptığı ve yapacağı işler ortadadır..çok şükür bu güne kadar bize iyi de kazandırdı...vefa borcumun olduğunu hissediyorum...potansiyelinin daha da yüksek olduğuna inanıyorum...bu inançla tutmaya devam ediyorum...acil bir ihtiyaç veya proje olmadığı sürece satmayı düşünmüyorum....

Sayfa 317/373 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •