kkm cilerin dövizlerini unutmayın dağ gibi paraları yediler
sahipleri isterse boku yerler
kkm cilerin dövizlerini unutmayın dağ gibi paraları yediler
sahipleri isterse boku yerler
bir halt olacağı yok.
Sn çıtağın kastı ihracatçının bankalardan yeni döviz talebi olduğunu varsaysak bile sistem tam da dediğiniz gibi hallolur.Benim aklımın ermediği konu başka merkezin eksi rezervi nasıl oluyor da sorun yaratmıyor,gavurlar doğrudan yatırım borsa şu bu para sokmuyorlar,malum çıkmak istedikleri zaman ortada paralarını döviz alarak alıp gidebilecekleri şüpheli ondan sokmuyorlar onu anladım,ama hala bizim eurobondlarımıza nasıl talep geliyor,gavur 2047 vadeli eurobondu neden alır çözebilmiş değilim.Bu cds çok az ben gavur olsam en az yüzde 12 dolar faizi isterdim.Madem kumar oynuyorum değmeli derdim.İlginç cidden.
seans başaldı sonra okuyacağım, bilgiler için sağolun
birde şu var : İTHALAT-İHRACATTAN 100 MİLYAR DOLAR FAZLA
ihracatçının dolarlarını aldın elinden diyelim...
ithalatçı ''benim ödemem var, dolar ver'' dediğinde... fazladan bi 100 milyar dolar lazım
bu parayı nereden buluyorlar ?![]()
Onunda çözümü var![]()
Kırmızı bültenle arananlar T.C vatandaşı oluyor , arada bir istenen adam karşı tarafa veriliyor...Bu işin merkez üssü de Bizans ...Gürcüsünden kolonbiyalısına kadar ne ararsan var...Birde pudra şeker işi var..Hani lüx cipte pudra şekeri çeken AKP nin çaycısı misali
![]()
Bu Citak cok yuksek yerden girdi konuya, bilgi olarak altini doldurmazsa, anlamasi zor.
SPK Lisanslama sorusu soruyor.
Dior Müzesin’de bu şekilde minik elbiseler var. Bunun hikayeside şöyle. Christian Dior Koleksiyonunu çıkarttığı dönemde çok zor bir dönem. Savaş döneminde çok fazla kumaş olmadığı için bu konuda büyük sıkıntı yaşıyorlarmış. Bu sebeple bu şekilde minik elbiseler yapıyorlarmış koleksiyonlarını. Gerçekten çok büyük yetenekmiş Christian Dior.
Şuan ki tasarımcılar gibi rahatlık içerisinde değilmiş.
![]()
Yer İmleri