kkm cilerin dövizlerini unutmayýn dað gibi paralarý yediler
sahipleri isterse boku yerler
kkm cilerin dövizlerini unutmayýn dað gibi paralarý yediler
sahipleri isterse boku yerler
bir halt olacaðý yok.
Sn çýtaðýn kastý ihracatçýnýn bankalardan yeni döviz talebi olduðunu varsaysak bile sistem tam da dediðiniz gibi hallolur.Benim aklýmýn ermediði konu baþka merkezin eksi rezervi nasýl oluyor da sorun yaratmýyor,gavurlar doðrudan yatýrým borsa þu bu para sokmuyorlar,malum çýkmak istedikleri zaman ortada paralarýný döviz alarak alýp gidebilecekleri þüpheli ondan sokmuyorlar onu anladým,ama hala bizim eurobondlarýmýza nasýl talep geliyor,gavur 2047 vadeli eurobondu neden alýr çözebilmiþ deðilim.Bu cds çok az ben gavur olsam en az yüzde 12 dolar faizi isterdim.Madem kumar oynuyorum deðmeli derdim.Ýlginç cidden.
seans baþaldý sonra okuyacaðým, bilgiler için saðolun
birde þu var : ÝTHALAT-ÝHRACATTAN 100 MÝLYAR DOLAR FAZLA
ihracatçýnýn dolarlarýný aldýn elinden diyelim...
ithalatçý ''benim ödemem var, dolar ver'' dediðinde... fazladan bi 100 milyar dolar lazým
bu parayý nereden buluyorlar ?![]()
Onunda çözümü var![]()
Kýrmýzý bültenle arananlar T.C vatandaþý oluyor , arada bir istenen adam karþý tarafa veriliyor...Bu iþin merkez üssü de Bizans ...Gürcüsünden kolonbiyalýsýna kadar ne ararsan var...Birde pudra þeker iþi var..Hani lüx cipte pudra þekeri çeken AKP nin çaycýsý misali
![]()
Bu Citak cok yuksek yerden girdi konuya, bilgi olarak altini doldurmazsa, anlamasi zor.
SPK Lisanslama sorusu soruyor.
Dior Müzesin’de bu þekilde minik elbiseler var. Bunun hikayeside þöyle. Christian Dior Koleksiyonunu çýkarttýðý dönemde çok zor bir dönem. Savaþ döneminde çok fazla kumaþ olmadýðý için bu konuda büyük sýkýntý yaþýyorlarmýþ. Bu sebeple bu þekilde minik elbiseler yapýyorlarmýþ koleksiyonlarýný. Gerçekten çok büyük yetenekmiþ Christian Dior.
Þuan ki tasarýmcýlar gibi rahatlýk içerisinde deðilmiþ.
![]()
Yer Ýmleri