Sayfa 890/1001 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sonu ne oldu Evrenin, benim bildiğim Marmariste koruma ordusu ile emekliliğini yaşadı.

Efendim Sunalp paşa seçilemedi derseniz, Evrenin pek de şeyinde olduğunu zannetmiyorum.
    Ben onu demiyorum 1 gecede halkın dönüşünü belirtiyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
    69'cu Ayhan başkana bir video selçuk geçerden

DOLAR 100 LİRA OLACAK UYARIYORUM BÜYÜK KRİZ GELİYOR

https://www.youtube.com/watch?v=CHq8Pq5Tr_4

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ben onu demiyorum 1 gecede halkın dönüşünü belirtiyorum.
    Halk blr yere dönmedi, aynı b.kun lâciverdini seçti, 40 sene sonra sonuç ortada.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    69'cu Ayhan başkana bir video selçuk geçerden

DOLAR 100 LİRA OLACAK UYARIYORUM BÜYÜK KRİZ GELİYOR

https://www.youtube.com/watch?v=CHq8Pq5Tr_4
    100 kriz değil ki abi... 100 nedir ?

kriz dediğin

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bak nisanın 15 inden itibaren... voptan aldığım bütün karları

usd/try tahtasına 2000-3000 tl hedefli long olarak sallayacağım

NOT: öyle dedikya reiscilerin gözüne sene sonuna kadar uyku girmez

TEFAL bile reklamında ZENCİ oynatmış... vardır bi hikmeti
    böyle olur... ARJANTİN MODELİ

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Sen önceden yazdıklarımı okumadın galiba bisikletçi,kars ardahanı stalinin geri istemesi inönü birleşmiş milletler üyeliğine ülkemizi sokmasıylan alevlendi, satalin bunu bahane olarak kullandı,birleşmiş milletlere girmemizlen gürcü uyruklu stalin bunu ikinci dünya savaşına girmiş olarak lanse etti dünyaya,zaten Atamız ölmüş bunu fırsat bildi bu karambollen oraları alırım hesabındaydı,ama gerçekçi değildi,zaten kendiside savaştan yeni çıkmıştı,bahane olarak balkan ülkelerine asker çıkardı,istanbul açıklarına donanma gönderdi,bir gemide giresuna gönderdi,çünkü giresun çepni toprağıdır oğuzların vurucu gücüdür tarihte bu bilinir, kurtuluş savaşında gördü, osman ağa denen bir kişinin mertliğini bilmeyen yoktur,5000 kişilik 42 ve 47 gönüllü alayları,neyse,mendereste amerikancı olduğu için balıklama nato üyeliğine atladı olan oldu,amerikaya teslim bayrağı çekildi osmanlının ingilize yurdumuzu teslim etmesi gibi,sonra stalin dalgasını geçti,Türkleri sınadım demekki korkakmış bblöfümü bile anlayamadılar dedi,yani nato üyeliği oldu bittiye geldi,zaten hemen almadılar korede deneme yaptılar,puşt amerika bizi oradada yayan bıraktı bize sahip çıkmadı,kendi becerimizlen korede başarılı olduk başarı amerika hanesine yazıldı,sanırım anladın,bunun ekonomik boyutunu es geçtim.
    bunlari bilmiyordum

ozellikle Birlesmis Milletlere uyeligi nasil tehdit olarak algilamis Stalin orasi ilginc geldi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    bunlari bilmiyordum

ozellikle Birlesmis Milletlere uyeligi nasil tehdit olarak algilamis Stalin orasi ilginc geldi
    Peşinden zaten stalin gebermiştir,yerine geçen khrusçev anında toprak talebinden vaz geçmiştir,bunda natoya girmemiz tartışılır durumda,ikinci dünya savaşından sonra ruslarda emperyalistler gibi pay peşindeydi,ama savaş yorgunuydular,zaten abd yüzünden palazlandılar,yoksa hitler ağzına zıçıyordu,başta menderesin yerine inönü olsaydı mutlaka bir çare bulurdu bizde amerikaya köle olmazdık,lenine zaten sözüm yok o bizim dostumuzdu onun sayesinde kurtuluş savaşını kazandık,bolşevik isyanı bize yaramıştı,menderes resmen ülkenin içine zıçtı,herşeyi ithal etti,hazineyi kuruşsuz bıraktı,marşal yardımlarını bile alamadık zorlan aldık ama ülkeye yaramadı,aynen şimdiki tayyip kafasındandı,yasaları meclise bağlamak üzerindeyken ordu dalağına bindi,birde hilafet çığırganlığı yapıyordu buda Atamıza hakaretti,ordu bunları bahane edip yönetime el koydu,şimdiki dış borcun başlangıç yılı 1958,çünkü para,mara yoktu hazinede,Atatürkün birikimlerini bir çırpıda harcamıştı o zamanki durumu anlatmak uzun,yani işin özeti ithalat ekonomisi ülkeyi batırmıştır,o zamandan bu zamana kadar düzelme olmamıştır,üstelik çok daha kötüsü olmuş olup 500 seneden fazla gelecek nesillere borç bırakmıştır ireis denen zat.

Kim takar ANAYASA'yı.Taksa "Geç gelen Adalet Adalet değildir"derler.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'ndeki onlarca madde iptal edildi. AYM'den çok konuşulacak karar.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/c...ak-769596h.htm

Bu mantıkla Atı alan Üsküdarı geçti oluyor demi ya.

Birde yoksulluk,yasaklar,yolsuzluğu bitirecem diyenlerin neler yaptığı ortada.

Demokrasi tren diyenlerde aynı

Amaç değil araç diyende

Ayrımcılık yapıp Adaleti tabelasında taşıyanların Ülkesiyiz.

Bu mantıkla her şey kullanılıyor.

Kanunlara Uyan yok.

Zorla uydurma var.

KURÂN da aynı Uygulayan yok.Kendilerince bir şey uydurmuşlar oradalar.

Haydar Baş demiş.

Atatürk'e dil uzatanlar siyonis ajanlardır diye.

Bende öyle inanıyorum siyonis yada değil ajan olmaları yüksek ihtimal.

KURÂN mezhep demezken mezheplerle bölünmüş din hak batıl diyede bir daha sonra cemaatler çalsalar bile dinleri için olunca suç olmuyor haram olmuyor ne mantık ama.

Bu mason localarına ne oldu şimdi neredeler bunlar yahu.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

TFF : VAR'dan sorumlu MHK Başkan Vekili, Profesyonel Müsabaka İcra Kurulu Üyesi Tolga Özkalfa görevinden istifa etmiştir. Tolga Özkalfa'ya teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.

Görevinden istifa eden Tolga Özkalfa yerine VAR'dan sorumlu MHK Üyeliği görevine Dr. Cem Satman getirilmiştir. Dr. Cem Satman'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 890/1001 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •