69'cu Ayhan başkana bir video selçuk geçerden
DOLAR 100 LİRA OLACAK UYARIYORUM BÜYÜK KRİZ GELİYOR
https://www.youtube.com/watch?v=CHq8Pq5Tr_4
Peşinden zaten stalin gebermiştir,yerine geçen khrusçev anında toprak talebinden vaz geçmiştir,bunda natoya girmemiz tartışılır durumda,ikinci dünya savaşından sonra ruslarda emperyalistler gibi pay peşindeydi,ama savaş yorgunuydular,zaten abd yüzünden palazlandılar,yoksa hitler ağzına zıçıyordu,başta menderesin yerine inönü olsaydı mutlaka bir çare bulurdu bizde amerikaya köle olmazdık,lenine zaten sözüm yok o bizim dostumuzdu onun sayesinde kurtuluş savaşını kazandık,bolşevik isyanı bize yaramıştı,menderes resmen ülkenin içine zıçtı,herşeyi ithal etti,hazineyi kuruşsuz bıraktı,marşal yardımlarını bile alamadık zorlan aldık ama ülkeye yaramadı,aynen şimdiki tayyip kafasındandı,yasaları meclise bağlamak üzerindeyken ordu dalağına bindi,birde hilafet çığırganlığı yapıyordu buda Atamıza hakaretti,ordu bunları bahane edip yönetime el koydu,şimdiki dış borcun başlangıç yılı 1958,çünkü para,mara yoktu hazinede,Atatürkün birikimlerini bir çırpıda harcamıştı o zamanki durumu anlatmak uzun,yani işin özeti ithalat ekonomisi ülkeyi batırmıştır,o zamandan bu zamana kadar düzelme olmamıştır,üstelik çok daha kötüsü olmuş olup 500 seneden fazla gelecek nesillere borç bırakmıştır ireis denen zat.
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'ndeki onlarca madde iptal edildi. AYM'den çok konuşulacak karar.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/c...ak-769596h.htm
Bu mantıkla Atı alan Üsküdarı geçti oluyor demi ya.
Birde yoksulluk,yasaklar,yolsuzluğu bitirecem diyenlerin neler yaptığı ortada.
Demokrasi tren diyenlerde aynı
Amaç değil araç diyende
Ayrımcılık yapıp Adaleti tabelasında taşıyanların Ülkesiyiz.
Bu mantıkla her şey kullanılıyor.
Kanunlara Uyan yok.
Zorla uydurma var.
KURÂN da aynı Uygulayan yok.Kendilerince bir şey uydurmuşlar oradalar.
Haydar Baş demiş.
Atatürk'e dil uzatanlar siyonis ajanlardır diye.
Bende öyle inanıyorum siyonis yada değil ajan olmaları yüksek ihtimal.
KURÂN mezhep demezken mezheplerle bölünmüş din hak batıl diyede bir daha sonra cemaatler çalsalar bile dinleri için olunca suç olmuyor haram olmuyor ne mantık ama.
Bu mason localarına ne oldu şimdi neredeler bunlar yahu.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
TFF : VAR'dan sorumlu MHK Başkan Vekili, Profesyonel Müsabaka İcra Kurulu Üyesi Tolga Özkalfa görevinden istifa etmiştir. Tolga Özkalfa'ya teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.
Görevinden istifa eden Tolga Özkalfa yerine VAR'dan sorumlu MHK Üyeliği görevine Dr. Cem Satman getirilmiştir. Dr. Cem Satman'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri