kap iþlem durdurma doldu
makinalar çalýþýyorr
kap iþlem durdurma doldu
makinalar çalýþýyorr
bir halt olacaðý yok.
YSK Baþkaný Yener: "Kesin olmayan sonuçlara göre Türkiye geneli Belediye Baþkanlýðýnda; CHP 35, AK Parti 24, DEM 10, MHP 8, Yeniden Refah Partisi 2, BBP 1, ÝYÝ Parti 1 belediye baþkanlýðý kazanmýþtýr."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þimþek:
- Mahalli seçim sonuçlarý milletimiz ve ülkemiz için hayýrlý olsun
- Eylül 2023’te açýkladýðýmýz Orta Vadeli Programýmýzý güçlendirerek kararlýlýkla uygulamaya devam edeceðiz
Þimþek:
- Ana hedefimiz olan enflasyonu kalýcý olarak tek haneye düþürmek için sýký para seçici kredi ve gelirler politikasýna ilaveten kamuda harcama kontrolü ile tasarrufu ön planda tutacaðýz
Þimþek:
- OVP’de açýklanan takvime uygun olarak hayata geçireceðimiz yapýsal reformlar ile ekonomide dönüþümü gerçekleþtirerek verimlilik ve rekabet gücü artýþý saðlayacaðýz
Þimþek:
- Böylece sürdürülebilir büyüme amacýmýza ulaþarak saðlayacaðýmýz kalýcý refah artýþý toplumun tüm kesimlerince paylaþýlacaktýr
- Baþarýya giden yol azim, kararlýlýk ve sabýr ister. Azimliyiz, kararlýyýz, baþaracaðýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bide bir hülya vardý,oðluna,damadýna kýyak ihaleler almýþtý,temennim fatsalý kadirin akibetine uðramalarý.
https://haber.sol.org.tr/toplum/sara...gecmedi-233454
Tele kulakçý merale güle,güle,chp bir yükten kurtuldu,bunlarý adam diye bünyesine almýþtý kýlýçdar![]()
Yer Ýmleri