Sn Lunar ve Junge tespitler gayet net ve sonuçta gayet sarih...Bu zibidiler ne zaman isterse o zaman gidiyor.. Sahibi yok maalesef tahtanın..
Allahtan Ak Yat dan 60 000k yakın yabancı alımları kağıda momentum getirdi, yoksa hala sürünüyordu..
Sn Lunar ve Junge tespitler gayet net ve sonuçta gayet sarih...Bu zibidiler ne zaman isterse o zaman gidiyor.. Sahibi yok maalesef tahtanın..
Allahtan Ak Yat dan 60 000k yakın yabancı alımları kağıda momentum getirdi, yoksa hala sürünüyordu..
İki de bir bu kağıt CB lığına bağlanmamış olsaydı diyorsunuz. Peki Thy da CB lığına bağlı değil mi? Thy neden gidiyor?
Çünkü pandemide herkes panik oldu THYAO da beklenen blok mallar gelmiş olmalı. Hatırlarsanız BUFFET bile hava yolu şirketlerinden zarar edip çıktı paylaşımları oldu. ASELSanı ise bir kesim var dünya yansa yine de satmaz.
Burada tahtacı o zamanlarda çok yazdım büyük hata yaptı. Bu tahtayı kastırmak yerine yukarı alarak mal toplamalıydı. Ama bazıları bu kafada oluyor kafaya sopayı yemeden akıllanmıyor böyleleri.....
Bir araba dolusu da laf yedik buralarda kim bilir kimlerin işini bozduğumuz için. Oysa kaç kez yazdım beni ilgilendiren tek şey yatırımcı ; beni diğer konulara karıştırmayın dedikçe başka şeylerle itham edenler oldu.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Demiş şair...Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz..
Bu kadar o. çocuğunu nasıl anlatayım küfürsüz?
Aynı hesap...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
"İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"
Thy peşin satıyor nakit üretiyor. aselsan veresiye iş yapıyor ve yaptığı çoğu iş içe yani hükümete. Ekonomimiz de malum..Yani yaz tahtaya alırsın belki haftaya. Asıl tıkanıklığı burda yaşıyor..şirketin ihracatı artırmaya ihtiyacı var...aselsan ile thy karşılaştırılamaz..
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bist 100 müzmin duruşlu başını eğdi %9 gibi aşağı potansiyeli var 8300-8200 arası görme olasılı yüksek.
asels ise düşüşte başı çekmeye devam ederse ortalık fena kokuşur. 2.01 bugün kırıldı ve aşağısında kapattı, yarın yada sonraki gün hızla 2,01 üzerinde kalamazsa yükseliş baharı geçikir , geri dönüşte 1.91 -1.80 -1,70- 1.60 desteklerde bir süre süründürerek gider gelir.
Yer İmleri