benim veriye ihtiyacım yok abi
MB'nin kasası dolu olduğu zamanları bilirim... faiz kararları geldiğinde faiz artıyorsa dolar düşerdi
haziran 2023... faiz 9... dolar 23
faiz 45'e.. 4,5 kat artırıldı... dolar 31,69
4,5 kat fazla TL teklif ediyorsun... adam kabul etmiyor... DOLAR'ından vazgeçmiyor
bu benim için BATIĞININ göstergesidir
sadece balona iğne nereden batırılacak, onu merank ediyorum
acele etmiyor ki : ponzi sitemini kurmuş
https://www.facebook.com/gencfm100.3...79700271266701
Memura, asgariye, emekliye yüzde 50 zam yapılması dışında seçim ekonomisi olmamasından Çıkarım 2 seçenekli olabilir:
1-Meral bacı ve DEM lenenler sayesinde İstanbul açık ara geri geliyordur.
2-Gernekten deniz bitmiştir, yolun sonuna gelinmiştir... Mecburdur...Ponzi sistem artık götüremiyordur...
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Son düzenleme : çıtak; 28-02-2024 saat: 22:05.
Ponzi sistem ne zaman çöker?
1- Ondan al buna ver şeklindeki Artık çevirme olanağı olmayınca...
2- Bir nedenden herkes parasını talep ederse....
Sanal, kağıt üzerindeki dolar ile gerçek cash dolar aynı değildir.
Biri diğerini taklit eder.
Ponzi sistemi yürütülmesi normal kazançtan çok fazla kazanç vaad edildiğinde gerçekleşir.
Siz bundan bile imtina ederseniz zaten sistem devam edemez.
Yerel para kullanan gelişmekte olan ülkelerin ortalama her 7-8 yılda ekonomik krize girmesinin temel nedeni artık sistemin kendini çevirmeyecek kadar kötüye gitmesidir.
Ancak daha önceki krizlerde birkaç yılda toparlanma yaşanırken ilk kez kriz bu kadar uzun sürüyor.
Bu ise yeni krizlere gebe olabilir....
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Başbakan Çiller'in, bir toplantı sırasında başına kül tablası fırlattığı Bülent Gültekin de sabrının sonuna geliyor ve çok kısa sürdürebildiği Merkez Bankası Başkanlığı görevinden istifa ediyordu.
Reyis cigarayı yasaklarsa olacağı bu zaten, yahu masada fırlatılacak ağır bir şey olmaz mı?
Reyis ne yapıyor bilmem, ama bir yerlerden keş dolar hala bulabiliyor, yoksa kül tablası birinin kafasına giderdi.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri