Sayfa 282/506 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 4045 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kazanmanın biraz da kısmet işi olduğuna inananlardanım...bunun en yakın örneğini atatp de yaşadım...çok kaliteli temel analizci bir kaç arkadaş ile atatp yi 30-35 aralıklarından almıştık ama arkadaşlarımızın yarısı 40-42 aralıklarından sattılar...diğer bir arkadaş da daha yukarılardan sattı...ben ise hala duruyorum...tabi ayrılan arkadaşlar gittikleri hisselerde de kazandılar ama eğer kötü bir hisseye denk gelseydiler çok kötü olacaklardı..

gesanda da bir kaç kere örneğini vermiştim ...gesanda benim en yüksek satış yerim 230 iken yakın bir dostumun ise 420 civarlarıdaydı...çok bilmek bir yere kadar...sonrası da kısmettir diyorum....elimde tuttuğum hisselerde hala bekliyorum..bakalım sonumuz ne olacak ??
    Abi merhabalar. Dün hiç bir şey yokken bobet hissesinde çok fazla hacimle bir kurum alislarin yüzde 90ini yaptı. Hiç izlediniz mi bu hisseyi ?

2.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Abi merhabalar. Dün hiç bir şey yokken bobet hissesinde çok fazla hacimle bir kurum alislarin yüzde 90ini yaptı. Hiç izlediniz mi bu hisseyi ?
    hayır dostum hiç takip etmedim...güçlü alıcıymış demek...fiyatı arz ve talep belirler..talep daha güçlü ise fiyat çıkar...eğer arz fazla olur ve talep de düşük olursa fiyat geriler...bildiğiniz fiyatı para belirliyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hayır dostum hiç takip etmedim...güçlü alıcıymış demek...fiyatı arz ve talep belirler..talep daha güçlü ise fiyat çıkar...eğer arz fazla olur ve talep de düşük olursa fiyat geriler...bildiğiniz fiyatı para belirliyor...
    Aynen abi haklısınız. Son dönemde hisselerinizin maşallahı var Ah ah ah

4.  Alıntı Originally Posted by anifa Yazıyı Oku
    Kanal tepesinden dondu..
    kanalın dibini yazda not edelim

5.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Aynen abi haklısınız. Son dönemde hisselerinizin maşallahı var Ah ah ah
    doğru sektör....doğru hisse...doğru zaman....bunlar olunca gerisi de kolay oluyor...piyasa o hisseleri kapışırken siz sadece çayınızı yudumlayarak izliyorsunuz...temel analizcilik budur dostum...geleceği tahmin etme sanatıdır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    doğru sektör....doğru hisse...doğru zaman....bunlar olunca gerisi de kolay oluyor...piyasa o hisseleri kapışırken siz sadece çayınızı yudumlayarak izliyorsunuz...temel analizcilik budur dostum...geleceği tahmin etme sanatıdır...
    keko dostum, bir çuval bulgur var
    3-4 gün kafa yorup yeni bir pırasa bulsan?
    selamlar

7. Bu akşam karanlıkta msci alış ve satışları olacak çeşitli tahtalarda. Karanlıkta 2 milyon kcaer alımı da gerçekleşecek. Takip eden çoktur muhakkak diye hatırlatayım dedim

8.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Bu akşam karanlıkta msci alış ve satışları olacak çeşitli tahtalarda. Karanlıkta 2 milyon kcaer alımı da gerçekleşecek. Takip eden çoktur muhakkak diye hatırlatayım dedim
    bundan haberimiz yoktu dostum..gelişmeleri bizimle paylaşırsan seviniriz...

Sayfa 282/506 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •