Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8013 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Başkanım, Necatibey’de Adana Sofrası var. Ocakbaşı konseptinde.
    Çok keyifli bir yer. Ankara’ya yolum düşerse affetmiyorum.
    Küçükesat da benim doğduğum mahalle.
    Benim de ankara yıllarımda gençliğimdeki içki mekanlarımın hepsi hemen hemen sakarya caddesindeydi.Malum ucuz yerler oradaydı.SSK işhanında bir ton türkü bar vardı,cadde üstünde de ayak üstü içilen çok güzel mekanlar vardı.Herhalde gitmeyeli 15 yıl vardır.Şimdi nasıl oldu acaba oralar.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Benim de ankara yıllarımda gençliğimdeki içki mekanlarımın hepsi hemen hemen sakarya caddesindeydi.Malum ucuz yerler oradaydı.SSK işhanında bir ton türkü bar vardı,cadde üstünde de ayak üstü içilen çok güzel mekanlar vardı.Herhalde gitmeyeli 15 yıl vardır.Şimdi nasıl oldu acaba oralar.
    SSK işhanı çankaya belediyesinin mekanı oldu

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    SSK işhanı çankaya belediyesinin mekanı oldu
    Nihayet bir forumdaş konuyu aydınlattı.Demek ki orası da tarihe karıştı.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Nihayet bir forumdaş konuyu aydınlattı.Demek ki orası da tarihe karıştı.
    görmemişim cevaplardım
    orası çankaya belediyesinde sanırım nfus duruyor olabilir.
    barlar dağıldı bir kısmı sakaryada kalırken gerisi ya kapandı ya bayındır ve inkılap sokaklara taşındı
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,421
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    görmemişim cevaplardım
    orası çankaya belediyesinde sanırım nfus duruyor olabilir.
    barlar dağıldı bir kısmı sakaryada kalırken gerisi ya kapandı ya bayındır ve inkılap sokaklara taşındı
    70 yıllarında sakarya çok faaldi,o zaman iyi kötü demokrasi vardı,millet aleni birasını içkisini yudumluyordu mezesiylen,benimde uğrak yerimdi,ulustada uğrak lokantası vardı,çoğunluk tavuk yapardı,orası duruyormu şimdi bilmiyorum,zaten o caddede atıcı yeriydi,hiç unutmam bizim bir mimar arkadaşın diploma kutlaması için oraya gitmiştik,ben koku olarak iraki sevmem kırmızıdan giderim halada öyleyim,birama votka koymuşlardı,votkayıda sevmem resmen beni çarptı,esasında anlamıştım hadi be hatırım için iç dediler içmiştim,ama çoğu dut olmuştu sokağa çıkan beni ziken yokmu diyordu,yine o halimlen onları ben toparladım,evim sıhhıyedeydi,peşinden eve yollandım kafamı vurdum 10 saatte anca kendime geldim

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    70 yıllarında sakarya çok faaldi,o zaman iyi kötü demokrasi vardı,millet aleni birasını içkisini yudumluyordu mezesiylen,benimde uğrak yerimdi,ulustada uğrak lokantası vardı,çoğunluk tavuk yapardı,orası duruyormu şimdi bilmiyorum,zaten o caddede atıcı yeriydi,hiç unutmam bizim bir mimar arkadaşın diploma kutlaması için oraya gitmiştik,ben koku olarak iraki sevmem kırmızıdan giderim halada öyleyim,birama votka koymuşlardı,votkayıda sevmem resmen beni çarptı,esasında anlamıştım hadi be hatırım için iç dediler içmiştim,ama çoğu dut olmuştu sokağa çıkan beni ziken yokmu diyordu,yine o halimlen onları ben toparladım,evim sıhhıyedeydi,peşinden eve yollandım kafamı vurdum 10 saatte anca kendime geldim
    malesef 4-5 ay önce kapandı kurucunun torunu işletiyordu oda ölünce kapandı
    kızı duyduğum kadarıyla abd de idi gelip işletmemiş
    chp lilerin uğrak yeriydi uğrak

bu arada o bağıranlar şanslıydım
    yoksa pavyondan çıkan genelevden o tarafa gelenler bi posta yerine getirirlerdi isteklerini
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,421
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    malesef 4-5 ay önce kapandı kurucunun torunu işletiyordu oda ölünce kapandı
    kızı duyduğum kadarıyla abd de idi gelip işletmemiş
    chp lilerin uğrak yeriydi uğrak

bu arada o bağıranlar şanslıydım
    yoksa pavyondan çıkan genelevden o tarafa gelenler bi posta yerine getirirlerdi isteklerini
    Tavuk dönercilerin yüzünden galiba,üzüldüm,her yer dönerci kaynıyor,o tarafa gitmeyeli 30 sene vardır,genellikle ulus tarafına gittiğimde,saman pazarına takılırım,zaten kızılayında bir özelliği kalmadı,eskisi gibi değil,sadece kuru kalabalık,Ankarayada 3 sene oldu gitmeyeli,genellikle 2-3 defa yılda istanbula giderim,70 yıllarında istanbulu hiç sevmezdim,mevkim ankaraydı,balık yakalama hastasıydım,gezmediğimz konaklamadığımız dere,göl ırmak vs yok gibidir,eskişehir porsuk çayınada giderdik,zaten onun yüzünden devamlı grip,nezle olurdum,çünkü yanımdakiler suya pek girmezdi,oda ustalık istiyordu,ağ,serpme vs,70 yılları çok güzel yıllarımdı.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •