Sayfa 28/1004 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben sana demedim ki, bi sayfa ötede emlak yazınca ahanda kavga çıkar deye konunun fisfisa evrildiğini yazdım bana bulaşmasın deye avatarı değiştirdiğimi işci abiye yazdığım yazı bu
    Bende sonra sana Bozkurt reis diye hitap ettim. Bozkuş bazen yazabiliyor telefon kendisi yazıyor eski kelimeleri unutmuyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Teşekkürler
    https://www.youtube.com/watch?v=2okWSo-hGFs

Huzurlu geceler dileylilerim

10271.75
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bende sonra sana Bozkurt reis diye hitap ettim. Bozkuş bazen yazabiliyor telefon kendisi yazıyor eski kelimeleri unutmuyor.
    Hiç kıvırma, biz bugün burda sakin sakin vobcu arkadaşlarınan palanın parasını almak için ileri geri konuşuyoduk, o sıra sen geldin emlakın yaşını sordun yani ilk ok senden geldi, sonra emlakta sana fisfis dedi, tam o sırada biz işci abiylen hulka giriş yapıyoduk kiiii senin yazını gördüm apar topar ok bana gelmesin deye açıklama gereği duydum ama yinede senin pambikten kaçamadım.
    Bırak artık şu pambikle oynamayı, eccük yetişkin gibi davran yahu bak mertabim kızıyo
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hiç kıvırma, biz bugün burda sakin sakin vobcu arkadaşlarınan palanın parasını almak için ileri geri konuşuyoduk, o sıra sen geldin emlakın yaşını sordun yani ilk ok senden geldi, sonra emlakta sana fisfis dedi, tam o sırada biz işci abiylen hulka giriş yapıyoduk kiiii senin yazını gördüm apar topar ok bana gelmesin deye açıklama gereği duydum ama yinede senin pambikten kaçamadım.
    Bırak artık şu pambikle oynamayı, eccük yetişkin gibi davran yahu bak mertabim kızıyo
    Tmm reis ama hiç muhatap olmadığım ona karşı yazmadığım biri gelip bana fisfis diyemez derse bende ona benzer hitap ederim. Sonra da çıkıp hakaretler edemez. Eden cevabını alır. O kadar hakareti yutacakmıyız

5. Sende haklısın, geçmiş yazıları okudum bahriyeli abide sana fisfis demiş, sonucuna katlanamazsa dememesi gerekiyor du.
    Hiç acıma sana fisfis diyeni pambikle
    Hakketmiş
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sende haklısın, geçmiş yazıları okudum bahriyeli abide sana fisfis demiş, sonucuna katlanamazsa dememesi gerekiyor du.
    Hiç acıma sana fisfis diyeni pambikle
    Hakketmiş
    Benzin bidonunu getireyim mi
    bir halt olacağı yok.

7. @RusenPress
    ABD ve AB, Türkiye'nin Rusya'ya karşı yaptırımlara uyması karşılığında önemli ayrıcalıklar vermeyi müzakere ediyor.

Bu müzakerelerde şu kararların alınması düşünülüyor:

-ABD'de Halkbank Davası sonuçlandırılacak.

-AB üyelik müzakereleri yeniden başlayacak.

-Yunanistan-Türkiye arasında işbirliği artırılacak.

-Kıbrıs'ta barış için yeni müzakereler başlayacak.

-Türkiye'den demir, çelik, bakır, petrol ürünleri, otomobil parçaları, gıda ürünlerine yeni vergi muafiyeti getirilebilecek.

-Türkiye'nin doğalgaz, petrol, nükleer enerji, yenilenebilir enerji yatırımlarına mali destek sağlanabilecek.

https://twitter.com/RusenPress/statu...36126402244883

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Allah tan müdürü tutuklamışlar dendi haberlerde. Doğrudur umarım..
    O y.vşak oğlanı da umarım birileri sıkıştırır bir yerde.. 80 yaşında adama tekme atmaya benziyor mu bakalım gerçek hayat....
    En çokta sinirlendiğim haklı veya haksız şoförün bile bu olaylara musade etmesi,tutmaması, ayirmamasi

Nasil bir vicdanki lal olmuş, insan insanlığından utanır,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 28/1004 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •