Hepsi twitterda kampanyalar düzenledi. İktidar muhalefet halk el ele, 1983 sonrası doğanların hayatını s...ti attı özellikle mesela 82 doğumlu olup üniversite okuyan adama 17 sene fazladan girdi.
Bu iş saçma diyene iktidar muhalefet halk bir oldu üstünde tepindi giderim diyene s... git dendi. Çoban sülünün yasa emsal dendi hakkımız dendi bi gecede haksız kaldık dendi dendi de dendi baba...
Herkes afiyetle kazığı soktu dağıldı işine gücüne bakıyor.
Şimdi o 83 - 2000 doğumlu insanlardan kaçı kalacak türkiye'de? Kaçı çalışacak? Vize randevusu bulamıyorsun millet koşa koşa koşa koşa ülkesini terk ediyor. Kimsenin umurunda mı? Değil. emekli maaşı düşmüş. Kim ödeyecek sana emekli maaşını bunlar iyi günleri 100 doların üstündeki her emekli maaşı inanılmaz iyi para ve çok büyük fırsattır TR için iyi değerlendirin yatırım filan yapın.
Dua edin çok suriyeli afgan paki gelsin de çalışsın size emekli maaşı ödesinler kerizler.
Bankalar eskiden kurumların kredilerini paylaşıyordu sanırım artık bireylerin de kredileri paylaşılıyor.
Bir bankadaki kredi teklifini inceliyordum, başka bankalardaki 1 yıldan uzun vadesi gelmemiş kredi borçlarınız vs diye mesaj çıktı.
Seçimlerden sonra değil şimdiden krediler kısılmaya başlanmış olabilir. Millet de seçimlerden sonra para kalmayacak diye kredilerini önce çekiyor tüketici kredileri artıyor.
Hayat Sigortası şirketleri tüketici kredilerinden pay almaya başlayabilir, kredi kartında sigorta yok.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Halka arzları gazlıyorlar.
<<<<<<<
Finans Analiz
@FinansAnaliz_
·
2d
Halka Arz
1. Gün #Obams Tavanda 29.864.383 Lot
2. Gün #Alves Tavanda 39.480.259 Lot
7. Gün #Lmkdc Tavanda 84.476.003 Lot
14. Gün #Patek %+9.97
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bu vadenin geçiş GAP'ı dolar diyorum...
Berbat bilançolar geliyor. Haddinden fazla yükselen çok kağıt var
Yer İmleri