Sayfa 96/1004 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 761 - 768 arası.

Konu: Viop LV

1. Daha önce sormuştum cevap alamadım ..

Bir daha sorayım ..

İLK Ateist kim ?
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Zamanın muhabiri ..Charles Robert Darwin e... gidiyor ..

19 Yüzyılda bu kadar eser arasında ..en birinci oldunuz ..

Bu kadar hadise olay tespit gördünüz keşfettiniz ..sizi en çok heyecanlandıran şaşırtan ne oldu ?

ki Darwin o zaman 80 yaşlarında...

DW- Eşimin yüzü...

Ki eşi de hemen hemen o yaşlarda

------

Muhabir - Cesaretimi bağışlayın ,bu kadar olağan dışı tespitlerinizin yanında-eşinizin yüzünde olağan bir şey yok ki

DW_ Onun yüzündeki her bir çizgide hayatımın bir dönemini görüyorum ..bundan büyük bir tespit mı olur ...
    daha da bombası tolstoy 82 yaşında eşinden bıkıp "ömrümü yedin" diyerek kanepenin içine sakladığı paraları alıp en büyük rakibi dostoyevskinin karamazov kardeşler kitabını koynuna sokup evden kaçıyor.

infilak ettim

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Daha önce sormuştum cevap alamadım ..

Bir daha sorayım ..

İLK Ateist kim ?
    Bu soruya da benden başka cevap veren olmaz
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    daha da bombası tolstoy 82 yaşında eşinden bıkıp "ömrümü yedin" diyerek kanepenin içine sakladığı paraları alıp en büyük rakibi dostoyevskinin karamazov kardeşler kitabını koynuna sokup evden kaçıyor.

infilak ettim
    Hadise o değil ..sonra sana anlatırım
    Hayat hoş gerisi boş

5. Ateist dediğin modern çağların mevzusudur. İlk Çağdan beri olağanüstü herşeye tapınma gerçekleşmiş. Ateş, yıldız, güçlü bireyler, hayaller falan filan derken tapinilan şeyler birer birer anlamsız kaldıkça Tanrı yı en ileriye ulaşılmaza itmiş insanoğlu. Görünmez, hissedilmez, ezeli ve ebedi... Ezel ve ebedi ile uğraşıyor şimdi Adem in oğlu. Bakalım nereye varacak bu iş?
    Edit: Google da buldum istisna... M.Ö. 5. yüzyılda yaşamış Yunan filozof Diagoras "ilk ateist" olarak bilinir ve dini ve mistisizmi şiddetle eleştirmiştir. Epikuros, ölümden sonraki yaşamın ya da kişisel bir tanrının varlığı da dahil olmak üzere pek çok dini inanca karşı çıkan ilk filozoflardan biridir.
    Daha önce sormuştum cevap alamadım ..

Bir daha sorayım ..

İLK Ateist kim ?
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bu soruya da benden başka cevap veren olmaz
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...51#post6723551

İlk Atesit ,Yaratılmamışın taa kendisidir

https://www.hisse.net/topluluk/showt...11#post6734311
    Hayat hoş gerisi boş

Hadise o değil ..sonra sana anlatırım
    ziyarete gelen üniversite öğrencilerine söyledikleri itirafları değildir bence. adam avrattan bıkmış işte

konu neden darwinizm e geldi biliyorum.. evrim teorisi doğanın bir kanunudur.

dünya da darwin teorisi diyen bile kalmadı ama ülkemizde bu bilgiler yeni yeni geldiğinden millet bol keseden sıkıyo.

öğrenmiş dini sohbetlerden falan.

darwin teorisine indirgenmeye çalışıyor olay. sadece. konu darwinin kendisine çekilmeye çalışıyor ama kalın kafa bunu yapabiliyor napsın.

evrimi hiiç karıştırmadan kainatın oluşumu dünyanın oluşumu ilk insan üzerinden de tartışmaya noktayı koyarımda gereksiz.

gözlükle baktığın sürece bu böyle. adam gözünün önündekini göremiyor asıl mucize bu :D:D

Sayfa 96/1004 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •