Şuan ekonomi kanalların da ABD DE BİR BANKA DAHA BATMAK ÜZERE HABERLERİ GEÇİYOR......abd nin en büyük bankaların Cuma günü değer kaybı yüzde 40 yakın....işin ilginci geçen batacak bankayı da bünyesine katmıştı ....yani satın almıştı.....bu bankanın yüksek riskli işlemler yaptığı soruşturma sürdüğü belirtiliyor......
HiddeÏÅ¡ AmurÅ¡Ka: Thrï¿ce (G)REatEST
@AmurakaHidden
·Ebedi Yol: İbrahimi Dinlerin Kökeni ve Sorunu ��
"Yeryüzündeki tüm ırklar arasında yalnızca Aryanlar, Kara Güneş'in ışığıyla karışan asil kanlarında ilahi atalarının anısını korurlar. Diğer tüm ırklar Demiurge'nin soyundan gelir."
Miguel Serrano, Aryanların Efsanevi Hiperborean Divyalarının veya Yarı Tanrıların Torunları olduğunu öğretti. Serrano, Hiperborealıların ve onların soyundan gelen Keltlerin antik geçmişte tüm dünyaya hakim olduklarına inanıyordu.
Frederick C. Grant, Yahudilere Aryanların Düşmanı rolünü verirken, "Yahudiler Demiurge'nin özel insanları olarak görülüyordu ve Yüce Tanrı'nın elçilerinin kurtarıcı çalışmalarını engellemek gibi özel bir tarihsel role sahip olarak görülüyorlardı."
Bunun nedeni, Serrano'nun Catharların Gnostik geleneğini takip etmesi ve böylece Kötü ve Kıskanç Tanrıyı, Eski Ahit'in İntikamcı Tanrısı Yehova olarak tanımlamasıdır. Ancak bu Gnostik doktrinin Yahudiler için açıkça tehlikeli imalar taşıdığı açıktı.
Kabile Tanrıları Yehova'ya tapınan Yahudiler böylece şeytana tapanlar olarak görülüyordu. Yahudileri Şeytan'ın çocukları rolüne büründüren Cathar sapkınlığı, antisemitizmi geniş bir kozmolojiyle desteklenen teolojik bir doktrin statüsüne yükseltebilir.
Yaratıcıyı, Koruyucu U'yu, Yok Edici M'yi temsil eden bir duruş. Kadim insanlar Kozmik Yasaları anlıyorlardı, o zamanlardan biri Üç Yasasıydı, bu Yasa Teslis aracılığıyla günümüzün tüm Dinlerine entegre edilmişti.
Blavatsky'nin meşhur sözü "Brahminler Hindistan'ın Cizvitleridir."
Cizvitler, elbette, sadece bugün Hıristiyanlığın ***leştirilmesinin değil, aynı zamanda Vatikan'ın Doğu'daki Askeri Kanadı olarak hareket edecek bir Cizvit icadı olan İSLAM'ın da arkasındaki sinsi komploculardır.
Hall şöyle yazıyor: "Eski Brahminlere göre, insan ırkının Efendisi fa müzik notasına ayarlıdır ve O'nun titreşimi omurgadaki dakika tüpünden geçer."
Bu nedenle, bugün Hindistan toplumunun kuruluş şekli bile bu İlkel Doktrine dayanmaktadır.
Brahminler, Kozmosun Müziğini yansıtan, ezoterik olarak Pisagor Tetraktileri (Pythagoras Brahminler arasında incelendi) VE ekzoterik olarak en temel şekil olan Üçgen yoluyla gösterilen bir Kast Sistemi yarattılar.
Vedalar İbrahimi Din'in KÖKENİ'dir.
Manly P. Hall şöyle yazıyor: "Musa İsrail için Yeni bir Din yaratmadı; o sadece Mısır Gizemlerini İsrail'in ihtiyaçlarına göre benimsedi."
Her şey ne kadar iç içe geçmişse, Tüm Dinlerin ve Gizemli Geleneklerin Gerçek Amacının İlahi Olanla YOGA'ya (Birlik) Ulaşmak olduğunu hatırlamak önemlidir.
Takip etmeyi seçtiğiniz YOL ne olursa olsun: SONSUZ YOLU, AUM'un Yolunu BULMAYI ve takip etmeyi hatırlamalıyız.
Gördüğünüz gibi burası Eski Mısır ve Vedik Kültürün buluştuğu yerdir, Ezoterik Öğretiler aslında BİR ve AYNIdır.
"Gerçek sonsuzdur.
Farklı dinlerde ortaya çıkan sözde Hakikat Vahiyleri aslında her zaman var olan bir doktrinin yeniden vurgulanmasından başka bir şey değildir."
https://twitter.com/AmurakaHidden/st...51795124240736
Son düzenleme : nohut; 03-03-2024 saat: 23:56.
Sürekli döviz artacak, parasal genişleme var kamu harcaması azaltılmalı deniyor.
O zaman kamu kısıtlamasından etkilenmeyecek ve döviz yükselir ise rahatlayacak hisselere ilgi olabilir. Sırf son dakika dövize giremeyenler ile önceden girip bozduranlara kilitlesem ben paramı kurtarırım diyen spekülatörler olabilir.
Bu şekilde hisse varsa söyleyin ben de inceleyeyim, millet alıyor biz düşenleri seyrediyoruz.
Bu arada genelde bayramdan önce satıp bayramdan sonra yüksek açıyor gibi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
"İlk akla gelen doğrudur" diye aradım ama tam inceleyemedim. Genelde bu şekilde anonim düşünce var gibi.
https://www.youtube.com/watch?v=ZdVARTRdwyI
Kelime Oyunu: "İlk akla gelen doğrudur ama..."
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri