Originally Posted by Dore Teşkürler Sn Başkara Fibo kullandım ya Keşke yukarıda böyle bir fibo sinyali bıraksaydı ihya olurduk
Originally Posted by alyel Kolay gelsin kelebek Aşkım aşkımmmm Arıcam seni çıkışta dermişim
Originally Posted by selym Çaylaaaaaaaarrr.... Çok iyi geldi teşekkürler
İyi akşamlar
Originally Posted by Dore Selamlar Viop kar al 10135 e çektim.. Çoğu gitti azı kaldı.. Garanti 58 görene kadar düzeltme yapar inşallah demiştim.. Tepeden nerdeyse 100 bin puan düşecek az daha zorlasa.. 10115 e çektim malesef ki.. Düştükçe short maliyetleri de düşüyor.. Çok satış var yanlız... Garanti durmaz ise stoplucam mecbur.. Seçimde var..
Originally Posted by Dore Teşkürler Sn Başkara Fibo kullandım ya Ben de long short maliyet hesapladınız sandıydım.. Bence böyle yapın, ne cıkacak merak ediyorum.
Originally Posted by BaşKara Ben de long short maliyet hesapladınız sandıydım.. Bence böyle yapın, ne cıkacak merak ediyorum. Long short maliyet hesabından kesinlikle birşeyler çıkıyor.. Biraz sabretmek lazım ama Selamlar
Kar Allarını hallettikten sonra diğer tarafa mutlaka yöneliyorlar.. Bu hiç şaşmaz.. Ki ben endekste şu an short maliyetinin altında açtım pozisyon.. Er yada geç çıkacak.. Önemli olan mayınlı bölgenin dışında pozisyon açılması..
Forum Rules
Yer İmleri