Bitcoin de 15000 den alıp ATH a tekrar 15000 e geri dönmek için getirmediler harhalde.Hemde 5.5 ABD doları faizine rağmen. ATH dan satış yemesi normal çok önemli bir direnç .Elimde yok al sat bile yapmıyorum sadece takibimde. Daha evvel 2.li tepe yapmış idi ve bir önceki tepe olan 20.000 lere doğru geri çekildi.Şimdi 3. kere deniyor . TA kuralları gereği geçmesi beklenir bu sefer.Yani Toparlanıp 100.000 dolarlara doğru bir hareket yapması beklenir.
olabilir Mathias abey. coin denen dijital parayla hiç ilgilenmedim. sizin dediğiniz gibi 100.000 lere de gidebilir yolu açık ola. fakat hiçbir enstrümanı %80 düzeltme yapmak için yükseltmezler be abey. sadece ucuz alır pahalı satarlar diye düşünüyorum. neyse daha da davosa gelmem(coin paylaşmam) olur biter abeyler.
vade 5 gün kısa geldi, veya düşüş geç kaldı
5 gün önce başlamış olsa...
BEAR_BULL abi... ne kadar paran oluyordu ? şahenk garanti bankasını satacaaamış diyollaa, sen alırdın koca bankayı değilmi ?![]()
bitcoine 69.000 den 59.000 e çakmışlar...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu mertabim harbi psikopat
Palişkona süüüle bu akşam seansında zopalamasın deye temmik ediyorum, onun yaptığına bak bas bas bas palişkom diye herifi gaza getirmiş, herifte basmış
Sooonada benim yazımı alıntılayıp huzurlu geceler dileylilerim diyir, heralde zopa yiyince mişil mişil uyuyacak
Müslüüüümmmm nerdesin
Hadi yine iyisiniz yarın son bi zopa yiyip bu haftaki dayak mevzusu bitiyor, kırmızı açılış yeşil kapanış iyi olur![]()
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri