Bitcoin de 15000 den alýp ATH a tekrar 15000 e geri dönmek için getirmediler harhalde.Hemde 5.5 ABD dolarý faizine raðmen. ATH dan satýþ yemesi normal çok önemli bir direnç .Elimde yok al sat bile yapmýyorum sadece takibimde. Daha evvel 2.li tepe yapmýþ idi ve bir önceki tepe olan 20.000 lere doðru geri çekildi.Þimdi 3. kere deniyor . TA kurallarý gereði geçmesi beklenir bu sefer.Yani Toparlanýp 100.000 dolarlara doðru bir hareket yapmasý beklenir.
olabilir Mathias abey. coin denen dijital parayla hiç ilgilenmedim. sizin dediðiniz gibi 100.000 lere de gidebilir yolu açýk ola. fakat hiçbir enstrümaný %80 düzeltme yapmak için yükseltmezler be abey. sadece ucuz alýr pahalý satarlar diye düþünüyorum. neyse daha da davosa gelmem(coin paylaþmam) olur biter abeyler.
vade 5 gün kýsa geldi, veya düþüþ geç kaldý
5 gün önce baþlamýþ olsa...
BEAR_BULL abi... ne kadar paran oluyordu ? þahenk garanti bankasýný satacaaamýþ diyollaa, sen alýrdýn koca bankayý deðilmi ?![]()
bitcoine 69.000 den 59.000 e çakmýþlar...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu mertabim harbi psikopat
Paliþkona süüüle bu akþam seansýnda zopalamasýn deye temmik ediyorum, onun yaptýðýna bak bas bas bas paliþkom diye herifi gaza getirmiþ, herifte basmýþ
Sooonada benim yazýmý alýntýlayýp huzurlu geceler dileylilerim diyir, heralde zopa yiyince miþil miþil uyuyacak
Müslüüüümmmm nerdesin
Hadi yine iyisiniz yarýn son bi zopa yiyip bu haftaki dayak mevzusu bitiyor, kýrmýzý açýlýþ yeþil kapanýþ iyi olur![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri