Originally Posted by
D83
Endeks mühendisliği !!!
Burada tanıdığım çok iyi borsacilar vardı hala da görüyorum iyi traderlari asagida
Yaklaşık 2 yildir bu konuya burda vob topicinde ki vob oyuncusu olmak yıllardır çok zor birseydir
Hiç dikkat çekmemesi hiç deginilmemesi çok şaşırttı beni
Aciga satış yasak sanılıyor ama aciga satıştan ceza alan ufak tefekler çıkıyor
Ya büyükler bank of jöle !
Bu ülkede çatır çatır açık yapılabiliyor. Ama senin düşündüğün gibi sadece bademgiller tarafından değil. Yolunu yordamını bilen herkes tarafından. Detaylarını ise burada hayatta yazmam.Başıma iş açarım.Ben bir iki kere yazmaya kalmıştım deli muamelesi gördüm.
Sektörden olmadığınız için bazı şeyleri de bilmiyorsunuz. Mesela SPK nın BOFA ya hiçbir şekilde yaptırım yetkisi yok.
İşlem yaparken BOFA nın yükümlülüğü ne mesela bilen çok az kişi var. BOFA nın bacak olarak kullandığı karşı kurumlarında benim kurumumdan bu işlemleri yapamazsın deme gücü de yok.
Bir yerde YKB & BOFA robotunu görüyorsanız bilin ki o tahta sahiplidir.
Ayrıca BOFA robotu oyuncular tarafından da kiralanabiliyor. Kurumsal kendi yaptığı işlemler var kiralama şeklinde işlem yapan şahıslarda var.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri