Sayfa 305/1004 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Endeks mühendisliği !!!
    Burada tanıdığım çok iyi borsacilar vardı hala da görüyorum iyi traderlari asagida
    Yaklaşık 2 yildir bu konuya burda vob topicinde ki vob oyuncusu olmak yıllardır çok zor birseydir
    Hiç dikkat çekmemesi hiç deginilmemesi çok şaşırttı beni
    Aciga satış yasak sanılıyor ama aciga satıştan ceza alan ufak tefekler çıkıyor
    Ya büyükler bank of jöle !
    Bu ülkede çatır çatır açık yapılabiliyor. Ama senin düşündüğün gibi sadece bademgiller tarafından değil. Yolunu yordamını bilen herkes tarafından. Detaylarını ise burada hayatta yazmam.Başıma iş açarım.Ben bir iki kere yazmaya kalmıştım deli muamelesi gördüm.

Sektörden olmadığınız için bazı şeyleri de bilmiyorsunuz. Mesela SPK nın BOFA ya hiçbir şekilde yaptırım yetkisi yok.

İşlem yaparken BOFA nın yükümlülüğü ne mesela bilen çok az kişi var. BOFA nın bacak olarak kullandığı karşı kurumlarında benim kurumumdan bu işlemleri yapamazsın deme gücü de yok.

Bir yerde YKB & BOFA robotunu görüyorsanız bilin ki o tahta sahiplidir.

Ayrıca BOFA robotu oyuncular tarafından da kiralanabiliyor. Kurumsal kendi yaptığı işlemler var kiralama şeklinde işlem yapan şahıslarda var.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Varya bu herifin yatacak yeri yok, benim koskoca tüpü bugün de fışkırttırmamış gitmiş rallici başganın kıytırık kaadını tavan yapmış, hayret bişii yaw
    Hamdım Piştim Yandım

3. Bugun pıst 100 de takip ettiğim bant 9150 üzeri günlük kapanış yapıp yapamayacağı .
    kırmızı çizgim ona göre kar al yapmayı düşünüyorum.
    bakalım 120 dk periyoda
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Bist 100 için 22 günlük hareketli ortalama 9130 dan geçiyor. bu seviyeye şimdi geldi. Bu seviyenin üstünde kaldığı sürece yükseliş devam edecektir. Saat 17:15'e kadar bu seviyeyi takip edeceğim.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben devre dışı kaldım dün tavan bugün 10 dakika olmadan tavan kağıt kıpırdamıyor
    çıkıp gezeyim
    patrona dedim Ayhan başkan masrafta düğün yapıyor , tatile çıkıyor para lazım koltuk çıkın dedim
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

sanki ayu is loadingggg... mi ? thy'sinde

7.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Bist 100 için 22 günlük hareketli ortalama 9130 dan geçiyor. bu seviyeye şimdi geldi. Bu seviyenin üstünde kaldığı sürece yükseliş devam edecektir. Saat 17:15'e kadar bu seviyeyi takip edeceğim.
    İlk denemede geçemedi. Birkaç kez daha dener ve geçemezse, yönü aşağıya çevirir.

koç... ta var... o her daim cepte, birşey olsada kestanesini çızıktırıvirsek deyu tetikteler

Sayfa 305/1004 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •