Sayfa 306/1004 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: Viop LV

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    sanki ayu is loadingggg... mi ? thy'sinde
    dünd eçok sağlıklı değildi
    artı olmasına rağmen
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    İlk denemede geçemedi. Birkaç kez daha dener ve geçemezse, yönü aşağıya çevirir.
    Ben de 22 günlük ortalamaya bakıyorum.
    İlaveten 100 ve 200 saatlik ortalama 9137 de şu an....Piyasanın gücünü anlayacağız. Fitch beklentisiyle Kırabilecek mi bakalım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Varya bu herifin yatacak yeri yok, benim koskoca tüpü bugün de fışkırttırmamış gitmiş rallici başganın kıytırık kaadını tavan yapmış, hayret bişii yaw
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    patrona dedim Ayhan başkan masrafta düğün yapıyor , tatile çıkıyor para lazım koltuk çıkın dedim
    bana para lazım destek attırıyorlar
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bu ülkede çatır çatır açık yapılabiliyor. Ama senin düşündüğün gibi sadece bademgiller tarafından değil. Yolunu yordamını bilen herkes tarafından. Detaylarını ise burada hayatta yazmam.Başıma iş açarım.Ben bir iki kere yazmaya kalmıştım deli muamelesi gördüm.

Sektörden olmadığınız için bazı şeyleri de bilmiyorsunuz. Mesela SPK nın BOFA ya hiçbir şekilde yaptırım yetkisi yok.

İşlem yaparken BOFA nın yükümlülüğü ne mesela bilen çok az kişi var. BOFA nın bacak olarak kullandığı karşı kurumlarında benim kurumumdan bu işlemleri yapamazsın deme gücü de yok.

Bir yerde YKB & BOFA robotunu görüyorsanız bilin ki o tahta sahiplidir.

Ayrıca BOFA robotu oyuncular tarafından da kiralanabiliyor. Kurumsal kendi yaptığı işlemler var kiralama şeklinde işlem yapan şahıslarda var.
    Ülkenin sermaye piyasası kurulunun verdiği bir kararı kim delebilir bu ülkede?
    Depremde borsayı açtırıp 3 gun taban yaptıran kimdi
    Bu kuralları delen badem değil dimi
    Borsada aciga satış bana yok buradaki herkese de yasak
    Bu ayrıcalık kime sağlanıyor sadece

5. Selo Allah belanı versin, dijital artığı, yapay zeka özürlü,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Borsa da açığa satış yasağı mevcut.
    Burada ben de dahil bir kaç arkadaş ta bunun delindiğini yazdı.. Sebeplerini de yazmıştık..
    Ama ispat etme şansımız yok..
    Fazla detaya girince yasal yaptırım olma durumu da olabilirdi..

Ama verilen cezaya göre bunun yapıldığı ve birilerinin yakalandığı görüldü..

Bu arada konu harici yazayım. Midas denen kuruma çok sayıda ceza geldi dün. İşlem yapanlar bence incelesinler..

7. A bankasındaki hissemi B bankasındaki hesabıma yollamak istiyorum. E-Yatırımcı ya da farklı bir online platform üzerinden yapabilir miyim?

8. fıch den not artırımı bekleyen var mı topikte.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Sayfa 306/1004 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •