Sayfa 462/719 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon
Arama sonucu : 5748 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Kusura bakma da, bir hissenin bir eyi fiyatlamaması, fair value denen, adil değerinde olduğunu göstermez. Frimanın mevcut haliyle, ekstra hiç bir temel iyileşme olmadan ederi en az mevcut fiyatının iki katıdır...ihracat, biyoteknoloji vs pastanın üzerindeki çileklerdir.

ha, 2-3 yıldır neden fiyatlamadı, 2-3 yıl fiyatlamadıysa yine fiyatlamaz diyebilirsiniz, ama ederi budur, şu anki fiyat hakkaniyetlidir demek, bence çok yanlı olur.

Kusura bakacak bir şey yok abi , herkesin kendi görüşü..

Kendimi yanlış ifade etmiş de olabilirim , ben adil değeri (fair value ) bu fiyatlardır demedim . Öyle olsa hisse de pozisyonum olmaz (paranın zaman maliyeti ) . Ben burada piyasa dinamiklerini bilmeden bu hissenin adil değerinin altında yıllarca fiyatlanabileceğini , bu yüzden de temeli bu kadar sağlam bir şirketin neden uzun süre iyi fiyatlanmadığını şaşırıp hatta piyasaya neden ucuz da almıyorsun diyip kızabileceğinizi söyledim , ki görüyorum ki herkes böyle yapiyor , ben dahil .

Sevgilerimle

2. Saba için 2 Ruhsat daha çıkmış

DEZAMOS 5 MG/10 MG FİLM KAPLI TABLET, 30 ADET
    DEZAMOS 5 MG/10 MG FİLM KAPLI TABLET, 90 ADET

Etken madde :Desloratadin, Montelukast sodyum

3.  Alıntı Originally Posted by reşo ağa Yazıyı Oku
    Saba için 2 Ruhsat daha çıkmış

Devada zaten mevcut olan etken maddeli ilac
    Doxafin devadaki adi 80 tl kutusu

4.  Alıntı Originally Posted by reşo ağa Yazıyı Oku
    Saba için 2 Ruhsat daha çıkmış

bilgi için teşekkürler. piyasada bu üründen 11 tane farklı firmanın ürünü var (biri de deva).. bu grup (rekabeti çok artmış), ürünlerden bir ruhsat da saba'ya çıkarması, "bizim için kötü değil", "bizim için iyidir".. ordan da para kazanır.. ayrıca, mevzuata göre, zaten aynı molekülden ikinci markayı kendisi çıkaramıyor.. yani; "arçelikin, beko" markası ile de aynı ürünü (ikinci marka oalrak) satması, ilaç sektöründe yasaktır.. firmalar, ikinci marka çıkarmak isterse, ikinci firma üzerinden çıkarır. hatta; kimi firmalar, bazan 6.7. rakip zaten piyasada varsa, 8. marka olarak rakibe bile dağıtım hakkı verir ("ortak pazarlama anlaşması"deniyor).. amaç, zaten "tam rekabet konumuna gelmiş" pazarda kendisi için ölçek artırmaktır.

5. yolda bilanço akşama, beklentim bu yönde.

6. son dakika yapdıkları hareket ehh nediyim yani 82.50 den 80 e ayıptır.

7.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    son dakika yapdıkları hareket ehh nediyim yani 82.50 den 80 e ayıptır.
    a1 geldi girdi zararına sattı geri çıktı son 30 dkda bakalm bilanço alemetimiydi bu son saat hareketi akşama belki gelir

Alıntı Originally Posted by rodrigo44 Yazıyı Oku
    Devada zaten mevcut olan etken maddeli ilac
    Doxafin devadaki adi 80 tl kutusu
    Sayın rodrigo44 ortak

Ben etken madde den arattığımda farklı bir ilaç çıkıyor. Sabanın ruhsatı 2 etken madde combo.

https://www.ilacabak.com/etkengoster.php?Id=1459

Sayfa 462/719 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •