Arkadaşım çok yanlış düşünüyorsunuz bu kişi çoğu olayın öncesinde Mevcut İktidara da ne uyarılarda bulundu, eleştiriler yaptı. Bu başka türlü biri. Haklısındır gönlü o tarafta olabilir ama aklı başka çalışıyor bu adamın. Beni ilgilendiren kısmı yazdığı bir çok şeyin başkaları tarafından hiç dile getirilmemesi. Piyasayı okurken bu aykırı adamları takip etmek gerekli.
https://twitter.com/drinancs/status/1762636579691000029
Bu adamda çok ilginç biri bir para yönetenin bakması gerektiği gibi bakıyor olaylara hep.Doğruya doğru yanlışa yanlış.
Murat Sağman- Murat Salar. Bu adamların o taraf bu taraf işi olmaz para yönetirken.Olamaz çünkü çuvallarlar. Gerçek bir finansçı piyasanın herkesten büyük olduğunu iyi bilir. Ya da aksine kalkışmış dersini almıştır.
Sayın Bulut beni yanlış anlama benim için 14 mayıs seçiminden sonra muhalefet kazanmış iktidar kazanmış o göreve getirilenin adı ahmet olmuş mehmet olmuş ya da gaye olmuş hakan olmuş pek bir önemi yok.Çünkü yapılması gereken belli. Yapmamak gibi bir seçenekte benim kanımca mümkün değil. Stratejimi hep buna kurdum. Ha dersin ki başarılı olmazsa ; başarılı olmasa da bir ilerleme olur işin sonu hiç olmazsa Nebati işi gibi olmaz.
Yer İmleri