Artan

291,50 10 17:58
99,00 10 17:57
16.477,50 10 17:59
134,20 10 17:59
71,50 10 17:55
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 17:59
512,00 -9.94 17:59
56,90 -6.72 17:59
90,65 -6.55 17:58
32,62 -6.43 17:59
Azalan Hisseler

İşlem

25.432.600.814,05 17:59
24.509.953.978,00 17:59
18.977.999.301,36 17:59
14.938.461.889,30 17:59
14.375.505.971,00 17:59
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 5965 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dün itibari ile yatırım fonlarında arzuladığım portföy büyüklüğüne ulaştım.. Bir şekilde kendi çapımda hedeflediğim finansal özgürlüğe de ulaşmış oldum. Burada yazan paylaşım yapan herkese ve özellikle pandemi döneminden beri yorumlarını bilgileri esirgemeyen şu anda hala yazan ya da belli sebeplerden ötürü ayrılan tüm paylaşımcılara teşekkür ederim. Temennim herkesin istediği hedeflediği finansal özgürlüğe en kısa zamanda ulaşmasıdır.
    Bol kazançlar…

2.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Dün itibari ile yatırım fonlarında arzuladığım portföy büyüklüğüne ulaştım.. Bir şekilde kendi çapımda hedeflediğim finansal özgürlüğe de ulaşmış oldum. Burada yazan paylaşım yapan herkese ve özellikle pandemi döneminden beri yorumlarını bilgileri esirgemeyen şu anda hala yazan ya da belli sebeplerden ötürü ayrılan tüm paylaşımcılara teşekkür ederim. Temennim herkesin istediği hedeflediği finansal özgürlüğe en kısa zamanda ulaşmasıdır.
    Bol kazançlar…
    Tebrik ederim, umarım başarılı bir şekilde devam eder portföyünüz.
    Son dağılım oranınız (hisse, döviz, faiz vb.) nasıl oldu acaba?

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Tebrik ederim, umarım başarılı bir şekilde devam eder portföyünüz.
    Son dağılım oranınız (hisse, döviz, faiz vb.) nasıl oldu acaba?
    üstat son durumda kabaca

%30-40 hisse
    %40-50 faiz
    %15-20 altın / döviz tahmin ediyorum

ama ağırlıklı fon olarak
    rpd, ırf, ıjh, cvk eyt ve tta var.

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Bol kazançlar…
    İçtenlikle tebrik ederim, sizin adınıza çok mutlu oldum. Çok yazmasam da uzun süredir bu başlığı takip ediyor ve neredeyse yazılanların tamamını okuyorum. Benim de Eyt'den emekliliğime üç yıl kaldı, bu üç yıl sonunda özellikle çocuklarımın eğitim masraflarını karşılayacak gerekli birikim tutarına ulaşabilirsem aktif çalışma hayatımı sonlandırmayı düşünüyorum.

"Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir."

Doviz sepeti de yapin dostum herseyi tl ile dusunmeyin

Alıntı Originally Posted by mask543 Yazıyı Oku
    İçtenlikle tebrik ederim, sizin adınıza çok mutlu oldum. Çok yazmasam da uzun süredir bu başlığı takip ediyor ve neredeyse yazılanların tamamını okuyorum. Benim de Eyt'den emekliliğime üç yıl kaldı, bu üç yıl sonunda özellikle çocuklarımın eğitim masraflarını karşılayacak gerekli birikim tutarına ulaşabilirsem aktif çalışma hayatımı sonlandırmayı düşünüyorum.

"Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir."
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Dostum fon da gunde bir kere stres oluyo insan
    sabah fiyatlari excel e girip kar zarari gorunce
    ama borsa da borsa acik olan her an her hisse ye bakip stres olunuyo

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Bol kazançlar…
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Dostum fon da gunde bir kere stres oluyo insan
    sabah fiyatlari excel e girip kar zarari gorunce
    ama borsa da borsa acik olan her an her hisse ye bakip stres olunuyo
    borsada da yatırımım var ancak oran olarak %5-10 civarı. Orada genelde trade yapıyorum. Ama temel tekniğe bakmaya çalışarak. Temeli iyi olan kağıdı her zaman tercih etmeye çalışıyorum. Trade yaparken yanlış yapsanız da uzun vadede her türlü kazanırsınız.
    Ekranı kapatmak lazım zarar ettiğiniz zaman. Eğer hisseye güveniyorsanız...

8.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Bol kazançlar…
    Sanki bir veda mesajı gibi. Acaba yanlış mı anladım.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •