Hisse kararsız Kazımlarda,,yön tayinini yapamadı.en azından 45-46 bölgesini gidip gelmelerle kuvvetlendirmesi iyidir.
Hisse kararsız Kazımlarda,,yön tayinini yapamadı.en azından 45-46 bölgesini gidip gelmelerle kuvvetlendirmesi iyidir.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Tüm teknojiler toparladı MİA bile verdiğini geri aldı biz hala şaşkın ördek gibi yönümüzü tayin edemiyoruz..
Bu da videosu. Enflasyon muhasebesi işleri biraz karıştırdı diyor.
https://twitter.com/hasanunsalx/stat...339185339?s=19
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Videoyu izledim, adam bizlik bir şey yok muhasebeciler ortalığı karıştırdıya getirmiş [emoji41] gaza gelip söylemediyse 2.5 -3 kat hatta daha fazla büyüme beklentisini dile getirdi, hisse fiyatını bu beklentiyle değerlendirmek lazım.
Bravo gerçekten, 2006 yılında kurulmuş mütevazı bir oluşumun bu denli büyümesi [emoji122] Emeği geçenleri takdir ediyorum.
az önce yatırımcı ilişkilerini aradım. semih bey bilançonun 20 mayıstan önce gönderileceğini söyledi. 20 maayıs zaten son tarih. ulan kocaman şirketler açıkladı sizin 2 sayfalık bilanço için 3 ay beklemenizin mantığı nedir anlamadım. enflasyon muhasebesi bilançoda önemli bir değişiklik yapacağını sanmadıklarını beyan etti
Şirketi savunmak için yazmıyorum. Büyük şirketlerin yeterli kadroları var. Bu em işi özellikle ilk kez yapanlar için kolay değil. Ekip kursan çalışacak kalifiye eleman sayısıda çok az. Gecikmeler bundan.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri