Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
Şirketi savunmak için yazmıyorum. Büyük şirketlerin yeterli kadroları var. Bu em işi özellikle ilk kez yapanlar için kolay değil. Ekip kursan çalışacak kalifiye eleman sayısıda çok az. Gecikmeler bundan.
Arkadaşlar bu yazım konusunda hariçten gazel okuyorsunuz şu an. Ve bu kadar basit bir şeyin bile farkında olmamanız bana bazı soru işaretleri koydurttu yazılarınıza.Ben ne dedimse o bu em işinde.Bunu böyle dikkate almanız kendi faydanıza.
not: Denetleme şirketi kerizdi bedavaya e.m yapıverecek. He bastırırsın parayı E.m işini de yapar. Ama yine son derece büyük kalifiye eleman sıkıntısı var. Bunu yapabilecek kapasitesi olanlarda ciddi derece de yüksek maaşlar talep ediyor. Bilgilerinize.
Sayın 2020 sen şimdi mesela başından 2005 ti en son sanırım Em işi geçmiş mesela KCHOL şirketi ile ömrü hayatında hiç e.m bilançosu atmamış ARDYZ şirketi ekiplerini bir görüyorsun ha öyle mi? İlginç.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri