Sayfa 599/1004 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: Viop LV

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    BİLGİLENDİRME :

ne anlattığını ben anlamadım, anlayan var ise basitleştirip anlatırsa sevinirim

sonuç olarak ta : aralık vade doları longlayayımmı ? bu konuda da yardım etsin bana
    dolarda duyduğum merkez bankasının viop usd kontratların da pozunun olduğu istedği zaman büyük montalı olarak burada sopayı kullandığı....Merkezde sınırsız TL olması bu iddayı güçlendiriyor.....bear gardaşım bilgisi varsa usd kontratları ile ilgili bilgilendirirse memnun olacam.....özellikle NiSAN VADE için ....dolar serbest piyasa da nisanda 40 TL olursa buna paralel nisan vade usd çıkar mı ?..... yoksa isterse piyasa yapıcısı usd yi düşükte tutabilir mi.....viop ta ki işleyiş nasıl usd kontratların da.........
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Herkese iyi geceler.
    Son düzenleme : pisyedili01; 17-03-2024 saat: 22:12.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Merkez Bankası son bir kaç haftadır....Paranın Maliyetini Yükseltmeye çalışıyor.....Asıl hamleyi seçimden sonra hükümet tasaruf tedbirleri uygulayıp merkeze destek verecek mi...verirse insanlar harcamayı keser...iste o zaman enflasyon düşer......

Ama asıl hükümetin yapması gereken bana göre para genişleme politikasından vaz geçmesi...yani para basma işini hemen bırakması......enflasyonu asıl körükleyen bu.......

Fitch, 17 Türk bankasının kredi notunu yükseltti

anlaşılan yarın yine söğüşleme olacak borsa da ......

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Merkez Bankası son bir kaç haftadır....Paranın Maliyetini Yükseltmeye çalışıyor.....Asıl hamleyi seçimden sonra hükümet tasaruf tedbirleri uygulayıp merkeze destek verecek mi...verirse insanlar harcamayı keser...iste o zaman enflasyon düşer......

Ama asıl hükümetin yapması gereken bana göre para genişleme politikasından vaz geçmesi...yani para basma işini hemen bırakması......enflasyonu asıl körükleyen bu.......
    2024 yılı bütçe öngörüsü

gelirler 8,x trilyon

giderler 11,x trilyon

AÇIK = 3,x TRİLYON TL

para basmadan bu giderler nasıl karşılanacak acep ? onu söylermisin.

ŞİMŞEK:

Kimsenin portföy tercihine karışmam ama
    Kur konusunda spekülatif amaçlı yönlendirmelere itibar edilmemesini tavsiye ederim, TL de reel değerlenme bekliyoruz"

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    2024 yılı bütçe öngörüsü

gelirler 8,x trilyon

giderler 11,x trilyon

AÇIK = 3,x TRİLYON TL

para basmadan bu giderler nasıl karşılanacak acep ? onu söylermisin.
    Tasaruf tedbirleri.....alarak.....denk bütçe yaparak....tabi hükümet yapar mı onu bilemem.....

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Fitch, 17 Türk bankasının kredi notunu yükseltti

anlaşılan yarın yine söğüşleme olacak borsa da ......
    La bu normal bir durum, ülke riskiyle beraber şey ettiriyorlar.

Sayfa 599/1004 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •