Sayfa 609/1004 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Viop LV

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün çok tırtıkladık herifi tohatlı abi, son parasını da aldım muhtemelen şuan bi köşeye çekilmiş ağlıyordur herif
    Bugünkü ekşin bitti, makinayı kapat boşuna ceyran parası öedeme
    Ben benim robotun fişini çektim eccük dinlensin kerata
    Bu palanın parası çoookkk....zamanında az mı soygun yaptı viop da.......para çok a,onda.......tırtıklamaya devam........su akıyorken sülahiyi doldurmaya bak......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2. şu lemurun ekosuna az alış yazdım,
    çift dip yapmış
    çorbalık
    bakakım

3. geçen Pazartesi not arttığı gün Z kuşağı borsa ile tanışmış oldu
    hacim yok, alıcı yok, in cin top çeviyor

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    9789...... şort geçtim.....
    9757.........LONG a geçtim.....hadi pislik pala......

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    soru şu hükümet doları mı salacak....faizleri sert yukarı artırmayı mı seçecek.....kimi görsem dolar altın diyor......faizle oynarsa seçim sonrası dolar ve altın tutanlar ciddi yara alır.....konu komşu herkes altın ve döviz alma yarışında.....bu da bende ciddi teredütler yaptı......senin düşüncen nedir dayuuu..
    Bu hükümet doları arkakapıdan destekliyor ama gariban vatandaşa dolarınızı bozdurun deniyor, bu işte büyük bir soygun mevcut ama ispatlayamam.
    en son dolar üçbucuk taleydi dolar bozdurun dendi o zamanlar saf bir Anadolu çocuğu olarak temiz kalbimizle inanmış ve dolar şortlamıştık konu komşu tüm mahalleli olarak daha sonra bi gece ansızın dolar 5 lere vurunca battıydık dayucuğum, kötü bir anı ama tecrübe kazanmış olduk. o gün bu gündür dolar şortlamaya tövbe ettik konu komşu tüm mahalleli olarak.
    Hamdım Piştim Yandım

Kardemir çok dikkat çekiyor

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu hükümet doları arkakapıdan destekliyor ama gariban vatandaşa dolarınızı bozdurun deniyor, bu işte büyük bir soygun mevcut ama ispatlayamam.
    en son dolar üçbucuk taleydi dolar bozdurun dendi o zamanlar saf bir Anadolu çocuğu olarak temiz kalbimizle inanmış ve dolar şortlamıştık konu komşu tüm mahalleli olarak daha sonra bi gece ansızın dolar 5 lere vurunca battıydık dayucuğum, kötü bir anı ama tecrübe kazanmış olduk. o gün bu gündür dolar şortlamaya tövbe ettik konu komşu tüm mahalleli olarak.
    bende dolarda long düşünüyorum....ama teredütlerim var......herkes aynı şeyi yapıyorsa çoğunluk kaybeder.....

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    9757.........LONG a geçtim.....hadi pislik pala......
    9768.......tamamen ŞORT a geçtim.........bunların niyeti kötü........

Sayfa 609/1004 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •