ya ben ona mı bakıyorum 1 milyon kişi izlese ne olur
olsa olsa bu mendeburun rezilliğini izlemeye gelirler
haketmiyor değil borsada bunun kadar mendebuur hisse varmı
bugnkü banka endeksine bak buna bak nerdeyse ekside kapatıyordu
hala bunun banka olduğunu iddia eden varsa kendini sorgulasın![]()
Pozi burada ben dahil hiç kimse seni ciddiye almıyor, temelden teknikten yoksun içi boş yorumlarınla burada kendin dahil herkes dalga geçiyor! Sadece Ozi gibi ciddiye alanlar etkilendi.
Şimdiye kadar güldüm geçtim ama çamur atmışsın! Cevap yazmak gerekir!
Türkiye de 1032 yurt dışında 6 şubesi, 4075 ATM si 1200 çalışanı, 6 milyon müşterisi bulunan bir Kamu Bankasını yok saymak! Enflasyonun en az %100 olduğu bir ülkede Bist50 hissesinin balon olmamış güncel fiyatından 4 katı düşeceğini burada her gün dayatmak hiç rasyonel değil/inandırıcı hiç değil!
Bu durumda başkaları kör-cahil-art niyetli oluyor da sen mi kadiri mutlak göz-ehil-art niyetsiz oluyorsun!
ortak belki pozi haklı olabilir bendede çok yüklü mal var hala sabırlamı salakcamı dersınız bekliyorum çok kağıt sattım belki 70 katı gidenler var ama aldıgım çakılıyor hep satarım mahkeme açıklama yapar korkusu var ykbnk ve petkim bunun 4/1 i kadardı şimdi iki katı oldu daha örnek çok yani neticede bundan ucuzu kalmadı bir iki tane varsada onlar da savaşın bitmesini bekler biterse
pehh milyon şubesi olsa ne olur bir gün banka gibi mi davrandı?
gerçek bankalar ralli yaptı 40 lı 60 lı fiyatlarda 3 yıldır hiç mi ders almadınız yazık
beni 3 yıldır dinleyip bu hisseye bulaşmayanlar ciddi kardalar
bistin en mendebur hissesi diye boşuna demiyoruz
hala çıkıp şu kadar şubesi var demen yatırımcıya hakaret
yemişim şube sayısını yatırımcısını inim inim ağlattı hiç mi içiniz yanmıyor
bu hissede en ufak olumlu yazıya tahammülü de takati de yok yatırımcının
sana tavsiyem git başka senetleri cilala güzelleme yap bunun ne mal olduğu belli
ha bu arada 3,5 uda gösterirse hiç şaşırma ben malımı tanırım mendeburlukta sınır tanımaz
3,5 tan aldığım malları burdan paylaşacağım tabi o zamana kadar borsadan atılmazsa temennim o![]()
Yer İmleri