Sayfa 833/1004 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: Viop LV

SPOT da BofA satıyor, Piyasa alıyor görünmekte, TEB i uzun süredir en iyi alıcı olarak görmedim!

2. Hacim yok, millet sattığının üstüne almıyor mecburi veriyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    öffff ne sıkıcı işlem günü. vereceksen ver artık aşağı, zaten lüzumsuzca aldın.
    Sabır hocam yaw,az daha var gibi
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. Herif tabana göz koydu heralde, acele ettik akşam pazarını bekleseymişiz iyiymiş,40.94 den de bi post geldi.
    hoş bu seferde pazarda çğrükler kaldı deye almazdık
    Hamdım Piştim Yandım

TEB, SAHOL ve ALTINS almış,

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT da BofA satıyor, Piyasa alıyor görünmekte, TEB i uzun süredir en iyi alıcı olarak görmedim!
    Bu hafta yabancı girişi var gibi...
    Alıcı kurumlar yabancı ağırlıklılar. Badem mi değil mi anlamak için tahvil girişine bakmak lazım da onu da en erken perşembe görürüz.
    Gerçi tahvil de düşüyor. Yani oraya da giriş var gibi..

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif tabana göz koydu heralde, acele ettik akşam pazarını bekleseymişiz iyiymiş,40.94 den de bi post geldi.
    Geri alım yapacağız dediler meğer para yokmuş, 1 milyarlık borçlanma yapacaklarmış.

Sabah ucuzdu şimdi pahalı oldu senden başka alan yok gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif tabana göz koydu heralde, acele ettik akşam pazarını bekleseymişiz iyiymiş,40.94 den de bi post geldi.
    Dayı günlüğe yatma bak önümüz yaz,mangallik olur,turizm olur,al sonra pişman olun,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 833/1004 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •