Originally Posted by *Bozkurt Ben lönk değilim mertabi, vadem de yok suyuniçinde aylarca kalabilürüm, sen kendi derdine yan Tüpras için dedim yahu ..yoksa viopta olmadığını hepimiz biliyoruz zaten 10073.25
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by mert45 Tüpras için dedim yahu ..yoksa viopta olmadığını hepimiz biliyoruz zaten 10073.25 Napim herif ütüyor şu sıralar treydirdan şansımız yok Fışkırtt mertabimin palişkosu fışkırttttt deye totem yaparım seniniçin
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Napim herif ütüyor şu sıralar treydirdan şansımız yok Fışkırtt mertabimin palişkosu fışkırttttt deye totem yaparım seniniçin Sağ olasın 10073.00
Originally Posted by mert45 Sağ olasın 10073.00 Ne demek her zaman ve her daim mertabi Ben notumu düşmüşüm 9640 rakkamına düşerse ordan lönklüycem, tok alıcıyım artık.
Originally Posted by *Bozkurt Ne demek her zaman ve her daim mertabi Ben notumu düşmüşüm 9640 rakkamına düşerse ordan lönklüycem, tok alıcıyım artık. 9640 ..vob mu ,xu030 mu ,xu100 mu ?
Originally Posted by mert45 9640 ..vob mu ,xu030 mu ,xu100 mu ? Vob vob öz hakiki vob Ben beklerim, beklemeye para almıyorlar
Originally Posted by *Bozkurt Vob vob öz hakiki vob Ben beklerim, beklemeye para almıyorlar Bana maacit i bul 10087.00
Forum Rules
Yer İmleri